Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΚΗΔΕΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ....ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ !!!

Η Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καλαμαριάς (ΔΕΤΠΑΚ) που έχει νομική μορφή ανώνυμης εταιρείας, διατηρεί στο διαδίκτυο και σχετική ενημερωτική ιστοσελίδα με όλες τις ανάλογες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων και στις ταφές, κηδείες, στολισμούς, επιτελώντας κοινωνικό έργο και παρέχοντας – όπως αναφέρεται – υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.
«Επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας και το σίγουρο είναι ότι σε μας θα βρείτε αυτό ακριβώς που θέλετε και επιθυμείτε για να αποχαιρετίσετε το δικό σας πρόσωπο με τον τρόπο ακριβώς που του αρμόζει. Με συναίσθηση της σοβαρότητας της στιγμής, με ευαισθησία και πάνω από όλα προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια είμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε και να υλοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή τελετή πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς» αναφέρει το διαφημιστικό μπανεράκι στην ιστοσελίδα της ΔΕΤΕΚ ΑΕ, τονίζοντας ότι παρέχονται υπηρεσίες για κηδείες υψηλού επιπέδου και σε πολύ οικονομικές τιμές. Δίπλα οι φωτογραφίες από φέρετρα ποιότητας και πολυτελείς νεκροφόρες συνθέτουν τη μακάβρια εικόνα.
Ανάλογη διαφήμιση υπάρχει και για τα μνημόσυνα. Οπως αναφέρεται, όλα γίνονται με ευκολίες πληρωμής και σε δώδεκα άτοκες δόσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: