Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο Α'Ι'ΝΣΤΑ'Ι'Ν ΚΑΙ Η....ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!! [ video ]

«Ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε αυτή την ατάκα στη Βουλή προκειμένου να περιγράψει τον τρόπο που λειτουργεί η κυβέρνηση.
Ταυτόχρονα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως η συγκεκριμένη φράση ανήκει στον Άλμπερτ Αϊνστάιν. Όμως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπεσε εντελώς έξω.
Για την ακρίβεια, ο Μητσοτάκης αναπαρήγαγε ένα από τα πιο διαδεδομένα hoaxes του ελληνικού ίντερνετ. Η εν λόγω φράση είναι ένα «κατασκευασμένο» ρητό που έχει αποδοθεί στον Αϊνστάιν.
Στην πραγματικότητα, ο Αϊνστάιν δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο καθώς ούτε και ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, στον οποίο επίσης συχνά αποδίδεται η εν λόγω φράση.
Ωστόσο επειδή «ο ορισμός της παράνοιας» είναι μια ωραία φράση, έχει υιοθετηθεί κατά καιρούς από πολλούς πολιτικούς. Και στην εν λόγω παγίδα έπεσε και ο Κ. Μητσοτάκης. Δεν ήταν η πρώτη κι όπως φαίνεται ούτε η τελευταία φορά που το «πλούσιο» βιογραφικό του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν φάνηκε αρκετό για να τον γλιτώσει από ακόμη μια επική γκάφα, η οποία προστίθεται στην επίσης πλούσια συλλογή του από… μαργαριτάρια. Άντε και Πρωθυπουργός βρέ εσύ....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1. Ο "ΧΡΟΝΟΣ" Είναι ο Περιορισμός! Η Ελευθερία δεν Έχει και δεν "Χρειάζετε" Περιορισμούς! Διότι η φράση "Ελεύθερος Χρόνος" ουσιαστικά για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ .... σημαίνει ... Ελεύθερος/Ελευθερία στους ... Περιορισμούς!!! Αυτό Εστί Αντί φάση!!!

2. Η φράση "Ο Χρόνος Είναι Χρήμα" είναι ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ!!! Διότι: Το "Χρήμα" είναι μια ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ!!! Η Αξία/Τιμή της "ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ" του μεταβάλλεται μέσα από ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΖΩΗΣ! (π. χ. σας θυμίζουμε εν συντομία το ανέκδοτο του δισεκατομμυριούχου που έπεσε το ιδιωτικό του τζέτ στην έρημο επέζησε αλλά δεν είχε νερό ένας καμηλιέρης του πούλησε ένα παγούρι νερό έναντι ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ του Δισεκατομμυριούχου!!). Δηλαδή το "ΧΡΗΜΑ" εκμηδενίστηκεεκμηδενήστικε και στην άνω φράση ο "Χρόνος" είναι μηδέν!!! Εξάλλου ο Φυσικός Albert Einstein απέδειξε την Μεταβλητώτητα του "Χρόνου"!!! Και όταν έχεις ΔΥΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ που τουλάχιστον η ΜΙΑ είναι Εικονική έχουμε μια Βρωμόσουπα που η Δισοσμία της φτάνει εώς και μέσα στην "Βουλή" των Ελλήνων και ΟΛΟΙ (;;;) ΤΡΩΝΕ ΑΠΑΥΤΗΝ!!! Και Έτσι ακούμε ψευτοεπιστήμονες ψευτοφιλόσοφους Επειδή Αυτή Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και Ιδιαίτερα ΦΥΣΙΚΟΥΣ*!!!

3. Τα σημεία 1. και 2. Μπορούν να γίνουν ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΣ κ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ και ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ (όποτε και όταν Απόκτηση η Αυτή Χώρα Επιστήμονες!!!)


Καλημέρα από Το Υπερπέραν!





*Διότι Εάν ο Γκαμβρόγλου είναι Φυσικός τότε Εγώ είμαι ο Εξωγήινος του Υμηττού που μίλησα στον ... Κυριακούλη Μας!!!