Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

MEGA ΤΟΥΣ....!!!

Πορεία πτώχευσης και εκπλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων φαίνεται να χαράζει πλέον το MEGA, με τον δρόμο βέβαια να είναι ακόμη μακρύς. Στο άλλοτε μεγάλο κανάλι έχουν διακοπεί πλέον οι διαφημίσεις, με τους εργαζόμενους που παραμένουν σε ομηρία μια διετία και απλήρωτοι από 13 έως και 17 μήνες να προχωρούν σε επαναλαμβανόμενες απεργίες, ενώ έχουν στήσει και αντίσκηνα έξω από τη Μότορ Οϊλ (συμφερόντων Βαρδινογιάννη), διαμαρτυρόμενοι για την κοροϊδία που έχουν υποστεί από τους μεγαλομετόχους του τηλεοπτικού σταθμού οι οποίοι τον έχουν ουσιαστικά εγκαταλείψει.
Οι πιστώτριες τράπεζες (Alpha, Πειραιώς, Εθνική και Eurοbank) απέστειλαν προειδοποιητική επιστολή στο διορισμένο διοικητικό συμβούλιο της Τηλέτυπος, από το οποίο ανέμεναν μέχρι χθες νέα πρόταση, επιφυλασσόμενες διαφορετικά παντός νομίμου δικαιώματός τους. Την ίδια ώρα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης είχε καλέσει για εξηγήσεις εκπροσώπους του MEGA οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν.

Από το κανάλι όμως έχει αποσταλεί από τις 7/2 επιστολή με την οποία ζητείται να οριστεί άλλη ημερομηνία συνάντησης, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 5/3, καθώς η ανεξάρτητη Αρχή ξεκαθάρισε ότι αν μέχρι εκείνη τη συνεδρίασή του το Δ.Σ. του καναλιού δεν προσέλθει, θα προχωρήσει στην έκδοση απόφασης με την οποία η Digea θα πρέπει να διακόψει την εκπομπή του σήματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: