Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΟΙ ''53'' Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ....ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ !!!

Η ομάδα των «53» του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε την Παρασκευή ανακοίνωση με την οποία.…καταγγέλλει την «αστυνομική καταστολή» στις κινητοποιήσεις  για τους πλειστηριασμούς και ζητά «πρωτοβουλίες που θα εξασφαλίζουν την απόλυτη προστασία της κατοικίας των αδύναμων οφειλετών».
Πολύ ωραία. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν την αντίθεση τους σε πρακτικές που εφαρμόζει η κυβέρνησης τους! Διαμαρτύρονται για την αστυνομική βία, όταν το κόμμα τους, από τη θέση της κυβέρνησης έχει νομοθετήσει την αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον επιδιώκει να εμποδίσει τη διεξαγωγή πλειστηριασμών!
Ζητούν «πρωτοβουλίες» για την προστασία της πρώτης κατοικίας, όταν το επιφανέστερο μέλος της ομάδας των «53», ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, έχει νομοθετήσει με τροπολογία του, την επέκταση των πλειστηριασμών για χρέη προς το δημόσιο, γνωρίζοντας ότι η εφορία μπορεί να προχωρήσει σε κατασχέσεις για χρέη από 500 ευρώ!

Δεν έχουν ακούσει τίποτα για τα παραπάνω τα στελέχη των «53»; Δεν είναι μέλη του κυβερνώντος κόμματος; Δεν στηρίζουν την πολιτική του κόμματος τους; Δεν υπάρχουν στελέχη τους που έχουν ψηφίσει και νομοθετήσει τα συγκεκριμένα μέτρα; Τι ακριβώς ζητούν; Ποιον κοροϊδεύουν; Σε ποιους πουλούν «αριστεροσύνη»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: