Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ''ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ''....ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ !!!

«Χέρι – χέρι» με την Χρυσή Αυγή που από χθες πανηγυρίζει για την αθώωση Αμβρόσιου, και οι δύο δήμαρχοι Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς και Αιγίου Θανάσης Παναγόπουλος οι οποίοι μάλιστα είναι....''κεντροαριστερών'' καταβολών !!!
Ίσως να συμμετέχουν σήμερα και στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Ιδρύματος Αλλαγής. Θα ζητήσουν άραγε και εκεί ένα ψήφισμα υπέρ Αμβρόσιου; Η Φώφη Γεννηματά άραγε θα καταδικάσει την δράση των δύο συντρόφων της; Όχι κάποιος χρυσαυγίτης από αυτούς με τους οποίους συνηθίζει να εναγκαλίζεται και να φωτογραφίζεται ο Αμβρόσιος… Όχι κάποιος εξίσου καραμπινάτος σκοταδιστής από αυτούς που υποστηρίζουν το απίστευτο ρατσιστικό μίσος του Αμβρόσιου… Ήταν δύο «πολιτικοί άρχοντες», οι δήμαρχοι Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς και Αιγίου Θανάσης Παναγόπουλος, οι οποίοι μπροστά στα όποια ψηφουλάκια που θα κερδίσουν, εμφανίστηκαν ως υπερασπιστές της πιο ακραία οπισθοδρομικής και τριτοκοσμικής αντίληψης, υπερασπιστές του ομοφοβικού ρατσιστικού παραληρήματος ενός εμφανώς κακού ανθρώπου που …σέρνει μαζί του κάποιους ανεγκέφαλους κάφρους ιδίων πεποιθήσεων. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "Είμαι Φασίστας" ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ "ΤΙΜΙΟΣ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ" ΤΟΥ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ.... ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"!!!

Ακου ... Βογιάρε!
Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΈΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΣΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΩΝ!!!

Ευτυχώς Που Υπήρχε το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ είθελαν στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΙΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (και στην Ηπειρο)!!!

Και ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΩ ΡΕ ΡΑΣΟΦΟΡΕΜΕΝΕ ΒΟΓΙΑΡΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΙΧΘΥΣ!!!


ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ... ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΥΡΙΣΜΑ!!!