Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ'' ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! [ video ]

Διακοπή του πρωταθλήματος αποφασίστηκε στην σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο αρμόδιος υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Ο ίδιος υπογράμμισε επίσης πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεννόηση με τη FIFA, την UEFA και τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές για τις επόμενες κινήσεις. Σύμφωνα τον Γ. Βασιλειάδη θα ξεκινήσουν συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να υπάρξει ένα νέο, αυστηρότερο πλαίσιο, πριν την κατάρτιση του οποίου δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο ποσοσφαιρικού «Grexit», επισήμανε ότι «τα πάντα είναι στο τραπέζι αν δεν αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του». «Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για εξυγίανση του χώρου ποδοσφαίρου, έχουμε κερδίσει πολλά αλλά μένουν πολλά περισσότερα. Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια και να αναστηθούν φαντάσματα του παρελθόντος» ανέφερε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ = "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" = ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (ΠΠΠ)!

Εμείς πάντος δεν βλέπουμε καμμιά ΠΟΙΟΤΙΚΗ Διαφορά μεταξύ "Προ" Μνημονιακής Περιόδου και Μνημονιακής Περιόδου!!! Απλά βλέπουμε ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Επιταχυντών της Εθνικής/Κρατικής Καταστροφής!
Όταν π.χ. ο Ζουράρης είπε "ότι για αγορά στυλό για το γραφείο του χρειάζεται να πάρει άδεια από την Τρόικα" είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ η Ελληνική Πολιτική και Πολιτεία "εδώ και εξήντα χρόνια βάσανα και διωγμοί!"!
Ποτέ οι "Άρχοντες" (Τρομάρα Τους) της Χώρας δεν Μερίμνησαν σε Κανένα Τομέα (Γεωργία Βιομηχανία Επιστήμη Κοινωνικό Κράτος Δημοκρατικούς Θεσμούς)! Αντιθέτως ΔΙΩΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Φεγγάρι μάγια μου έκανες)! Αυτή π.χ. η Ανέκαθεν "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ έγινε επί "ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ" ΠΟΣΟΤΙΚΗ (που εμπεριέχει και τον Αποδεκατισμό Της Χώρας στο βάθος Του Χρόνου!)!
Στο ΙΔΙΟ μήκος κύματος είναι και όλοι οι Τομείς που προαναφέρθηκαν!
Αντιθέτως "Προώθησαν" την Παροχή Υπηρεσιών (ΑΠΛΑ: ΥΠΗΡΕΤΕΣ)! ΟΡΙΣΑΝ (Αντιεπιστημονικά) τον Τουρισμό/Γκαρσονιλίκι/Τεμενάδες ως ... ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ!!! Ανάγαγαν Το (που ναι υπέροχα) Σατζίκι Σουβλάκι Συρτάκι σε ΈΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!
Έτσι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝΕ Η Ελληνική Πολιτική Πολιτεία... Γκαρσονιλίκια Τεμενάδες και Υπηρέτες (ΌΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ)!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΛΟ: Η Χώρα Μας Είναι Ένας Αποικιοκρατούμενος Μαχαλάς! Μια Αγγλοαμερικάνικη Αποικία! Και ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ σε μια Αποικία δεν Υπήρχε Αστική Τάξη (Αξιωματικός Κανόνας) αλλά ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ - ΤΑΞΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΩΝ! Στην Λαϊκή γλώσσα: ΛΑΚΕΔΕΣ (και στην διάθεση μας περίπτωση λόγω της Οθωμανικής Καταστολής του Ραγιαδισμού) ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

Σύνοψις: Αυτό Βλέπουμε Σήμερα με Ποσοτικούς Επιταγχυντές! Η Ποιότητα Τους Είναι Ίδια...Medre!!!

Όλα Τα ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...