Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ....ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ !!!

Ο οποιοσδήποτε παραλληλισμός της Ρωσίας και της χιτλερικής Γερμανίας είναι απαράδεκτος, τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, αντιδρώντας σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον. Ο επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα επιχειρήσει να ενισχύσει την εικόνα της Ρωσίας, μέσω της διοργάνωσης του Μουντιάλ, με τρόπο παρόμοιο με εκείνον του Αδόλφου Χίτλερ όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξήχθησαν στη ναζιστική Γερμανία.
«Τέτοιου είδους παραλληλισμοί… είναι απαράδεκτοι και κατώτεροι του επικεφαλής ενός διπλωματικού σώματος ενός ευρωπαϊκού κράτους», υποστήριξε η Ζαχάροβα.
Ο Τζόνσον, όπως είπε, έχει δηλητηριαστεί με μίσος και θυμό, σημειώνοντας ότι θεωρεί τρομακτικό ότι αυτός εκπροσωπεί μια πυρηνική δύναμη.                                                                        ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ                                                         Η Σοβιετική Ένωση έχασε περίπου 25.000.000 ανθρώπους δηλαδή το 14% του πληθυσμού της, έχοντας τις περισσότερες απώλειες απόλυτα από κάθε άλλη χώρα. Από αυτούς τα 15 εκατομμύρια ήταν άμαχοι. Πολλοί από τους θανάτους αμάχων ήταν αποτέλεσμα γενοκτονιών από τους Ναζί.                                   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προς Αριστερόστροφους Φασίστες Διάφορες ΜΚΟ και Εθνομηδενιστές της Ελλάδος!


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΌΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ Η ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΗ ΕΚΕΙΝΗ ΏΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!!!

Αλλά ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ!!!