Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ....ΤΟ ''ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ'' !!!

Η Φώφη Γεννηματά έκλεισε τις εργασίες του Ιδρυτικού Συνεδρίου θέτοντας το Κίνημα Αλλαγής σε εκλογική ετοιμότητα. «Από σήμερα όλοι εμείς το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, η ΔΗΜΑΡ, το Δίκτυο Ανανέωσης, οι Κινήσεις για τη Σοσιαλδημοκρατία, η ΕΔΕΜ, τα ανεξάρτητα στελέχη του προοδευτικού χώρου και της κεντροαριστεράς, βρισκόμαστε ΜΑΖΙ στο νέο μας σπίτι», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.
«Αμέσως μετά το Συνέδριό μας το Κίνημα Αλλαγής τίθεται σε ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ», επισήμανε και συμπλήρωσε: «Είτε γίνουν αύριο το πρωί, είτε το φθινόπωρο, είτε τον Μάιο του 2019, σε κάθε περίπτωση οι εκλογές είναι κοντά! Ουσιαστικά η χώρα είναι σε προεκλογική περίοδο».
«Τα σύννεφα πάνω από τη χώρα έχουν πυκνώσει, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αγκομαχεί κάτω από το βάρος των προβλημάτων και των εσωτερικών της αντιθέσεων, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ανά πάσα στιγμή», υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Είμαστε αποφασισμένοι: Να προχωρήσουμε μπροστά», διεμήνυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προέβη στην κατάθεση 12+1 κρίσιμων ζητημάτων πολιτικής που μπορούν να αποτελέσουν ένα πλαίσιο προοδευτικής προγραμματικής συμφωνίας. Ήταν χαρακτηριστική η πρότασή της για «κατώτερο εγγυημένο επίπεδο σύνταξης στα 500 ευρώ», αλλά και «αύξηση του Κατώτερου μισθού μέσα από την ΕΓΣΣΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: