Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΞΕΒΛΑΧΕΨΑΜΕ !!!

Αρκετές αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δήλωση του Πέτρου Κωστόπουλου ότι «ξεβλάχεψε» τους Έλληνες. Δεν ξέρω αν ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος τους Έλληνες, τους ξεβράκωσε όμως σίγουρα να ούμε. Χρωστάει σ'όποιον μιλάει Ελληνικά.

Επιχειρηματικά γενικά ήταν καταστροφικός και ειδικά για τους εργαζομένους του, αφήνοντας φέσια παντού και τελικά κατέληξε μια φιγούρα γερασμένη και κενή, να εξαργυρώνει χάρες με τηλεοπτικές εκπομπές που δεν βλέπονταν και τώρα με τέτοιες δηλώσεις, αδυνατώντας ακόμη και την τραγωδία του να εκπροσωπήσει με αξιοπρέπεια…  Τότε μας κατέβασε απ' τα δέντρα που μαζεύαμε βελανίδια. Τώρα είμαστε από κάτω και μαζεύουμε τα πεσμένα. Τότε όμως και η Δημητρούλα κυκλοφορούσε με Nitro και με CD Φυλιώ Πυργάκη και τραγούδι σταθμό το ''Στις Πάργας τον ανήφορο κανέλα και γαρύφαλλο". Η ''πολιτιστική επανάσταση'' του Κωστόπουλου είναι το πολιτισμικό αντίστοιχο οικοδόμημα του Σημιτικού εκσυγχρονισμού, που μας έβαλε στο ευρώ και μας…. ξεβλάχεψε πολιτικά. Και στο κάτω - κάτω αν δεν υπήρχε ο Πέτρος Κωστόπουλος που θα ξέρατε ρε απολίτιστοι τραχανάδες ποιες είναι οι 10+1 τύποι ξανθιάς γκόμενας που είναι MUST να έχετε πηδήξει πριν τα 30 σας; Ε; Που; Βλάχοι! Βλαχάρες! Αμόρφωτοι !!! Τελευταίοι !!!! Το ξεβλάχιασμα εξ άλλου είναι σαν το ξεμάτιασμα.
Κατά τη διαδικασία του ξεβλαχιάσματος ο ξεβλαχιαστής , όπως κι ο ξεματιαστής, μαζεύει όλη την κακή βλαχιά απάνω του, να ούμε.
Στο εξής λοιπόν να ξέρετε ότι αν «στα Σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά» και «δεν πάει το παπάκι στην Ποταμιά», το χρωστάμε στον Πέτρο Κωστόπουλο που συνέβαλε στο να διαμορφωθεί ο σύγχρονος «ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ». Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να τους ξεβλαχέψει όλους Κωστόπουλος. ΠΡΡΡΡΡ ΖΑΓΑΡΡΡ....  

Δεν υπάρχουν σχόλια: