Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΣΥΡΙΑ : ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !!! [ video ]

Σήμερα επρόκειτο να ξεκινήσει κατά τόπους έρευνα επιθεωρητών του ΟΗΕ για το θέμα, την ώρα που αμερικανικές, γαλλικές και βρετανικές βόμβες κατά τους ισχυρισμούς των χωρών τους καταστρέφουν τις υποτιθέμενες εγκαταστάσεις των χημικών, άρα κι αν ακόμα δεχτούμε πως υπάρχουν, τα στοιχεία τους εξαλείφονται από εκείνους που υποτίθεται πρωτοστατούν στην αποκάλυψη της ύπαρξής τους. Πολύ βολικό είναι η αλήθεια. Ασφαλώς, ακόμα και η τυχόν ύπαρξη χημικής επίθεσης δε θα αποτελούσε από μόνη της απόδειξη για το δράστη της, ούτε ακόμα - ακόμα η απόδειξη χρήσης τους από το καθεστώς Άσαντ θα δικαιολογούσε σε οτιδήποτε την ωμή και κυνική παρέμβαση, που βυθίζει πιο βαθιά στην αιματοχυσία μια χώρα που σπαράζεται από τον πόλεμο χρόνια ολόκληρα. Παντού χημικά !!! Χημικά στην Γιουγκοσλαβία ! Χημικά στο Ιράκ ! Χημικά στην Λιβύη ! Χημικά στην Β. Κορέα ! Χημικά τώρα και στην Συρία !!!
Χημικά ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ πάντα.
Είναι ενδεικτικό όμως του κυνισμού των ιθυνόντων της επίθεσης και των απολογητών τους σε κυβερνήσεις και μίντια διεθνώς, ότι όχι απλώς δεν ενδιαφέρονται για τη στοιχειώδη αληθοφάνεια των ισχυρισμών τους, αλλά εντελώς ξεδιάντροπα καταπνίγουν οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει το κυρίαρχο αφήγημα, όχι επειδή είναι  πράκτορας ή οπαδός της Ρωσίας, η οποία όπως είναι αναμενόμενο καταδίκασε την επίθεση, αλλά απλώς και μόνο επειδή αρνείται να πάρει διαζύγιο από την κοινή λογική.
Η Δύση δεν μπαίνει καν στον κόπο να επινοήσει κάποια νέα πρωτότυπη προβοκάτσια, αλλά απλώς επαναλαμβάνει τις παλιές και τις ίδιες. Ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Μιλόσεβιτς, ο Καντάφι, τώρα έχει έρθει η σειρά του Άσαντ. Αυτό πιθανόν να συμβαίνει διότι οι κυβερνήσεις στα Δυτικά Κέντρα δεν αισθάνονται πια την ανάγκη να πείσουν την κοινή γνώμη στις δυτικές χώρες για οτιδήποτε. Διότι η τεράστια πλειονότητα στον δυτικό κόσμο δεν δίνει δίφραγκο για το Έγκλημα που συντελείται σε τεράστιες περιοχές του πλανήτη. Όπως δεν δίνει δίφραγκο και για όσα υποφέρουν οι ίδιοι οι πολίτες στο εσωτερικό των δυτικών κοινωνιών. Μόλις χθες θυμίζουμε ότι Βρετανός πρώην επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων κόπηκε στον αέρα του δικτύου Sky, όταν αναρωτήθηκε ποια θα ήταν η σκοπιμότητα χρήσης χημικών από ένα καθεστώς που προελαύνει νικηφόρο, η παρουσιάστρια δελτίου του SKY News δεν τον άφησε να ολοκληρώσει ούτε τη φράση του όταν υποστήριξε ότι το καθεστώς του Ασαντ στη Συρία δεν είχε κανένα συμφέρον να πραγματοποιήσει επίθεση με χημικά όπλα αυτή την περίοδο.
Ο Τζόναθαν Σο ήταν επικεφαλής των βρετανικών δυνάμεων στο Ιράκ.

Ο συριακός λαός δοκιμάσθηκε πρώτα από την ''Αραβική άνοιξη'', μετά από το ''Ισλαμικό Κράτος'', τώρα από ''έξυπνους'' αμερικανικούς πυραύλους.
Η πρωτεύουσα μιας κυρίαρχης χώρας, που προσπαθεί επί χρόνια να επιβιώσει υφιστάμενη μια τρομοκρατική επιδρομή, δέχθηκε επίθεση, είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος για να επιτεθείς στην πρωτεύουσα της Συρίας ακριβώς τη στιγμή που είχε μια ευκαιρία για ένα ειρηνικό μέλλον», πρόσθεσε.
Η αδιαφορία τους να προσδώσουν ακόμα και τη πιο απλή νομιμοποίηση στο νέο αιματοκύλισμα, συνδέεται και την αίσθηση πως η πλύση εγκεφάλου τους γίνεται αδιαμαρτύρητα δεκτή από τους λαούς. Ας φροντίσουμε ο καθένας με τις μικρές του δυνάμεις να τους διαψεύσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: