Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!! [ video ]

Νέες αναταράξεις φαίνεται πως έρχονται στη ΝΔ με αφορμή τις εσωκομματικές της εκλογές αλλά και τον επικείμενο ανασχηματισμό τομεαρχών στην Πειραιώς, ο οποίος θα αποτελέσει ευκαιρία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακατέψει ξανά την «τράπουλα»
στο εσωτερικό του κόμματος.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα δήλωσε ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος μετέφερε την εκτίμηση ότι πολύ σύντομα ο Άδωνης Γεωργιάδης θα πάψει να είναι αντιπρόεδρος, με αφορμή τον ανασχηματισμό τομεαρχών της ΝΔ.
Ενώ λοιπόν οι διάδρομοι της Πειραιώς αλλά τα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» έχουν «βουίξει» σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές που έρχονται στη ΝΔ, με αφορμή τις εσωκομματικές της εκλογές αλλά και τον επικείμενο ανασχηματισμό τομεαρχών, μια «ζουμερή» στιχομυθία μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σε μια συνομιλία που είχε ο Άδωνης Γεωργιάδης με τον πρόεδρο του κόμματος Κ. Μητσοτάκη όπως μετέδωσε η εφημερίδα «Το Βήμα» και πιο συγκεκριμένα η στήλη «Βημαδότης», στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Κάποια στιγμή ο Άδωνης Γεωργιάδης με ύφος απολογητικό λέει στον Κ. Μητσοτάκη: ''Ομολογώ ότι έκανα τεράστιο λάθος που δεν ήθελα τις εσωκομματικές εκλογές. Δεν περίμενα τέτοια συμμετοχή. Ήσουν πολύ σωστός, πρόεδρε, στις αποφάσεις που πήρες''. Ο Κ. Μητσοτάκης τον κοίταξε με εκείνο το γνωστό ύφος (του… νικητή) και του είπε: ''Πού να δεις τις επόμενες αποφάσεις που θα πάρω''. Και ο Αδωνης έμεινε παγωτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: