Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 10.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!! [ video ]

Μία συγκινητική χειρονομία επέλεξε ο πρωθυπουργός για να τιμήσει τη σημερινή επέτειο του θανάτου του ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, ανακοινώνοντας ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην άμεση πρόσληψη 10 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων.

Μιλώντας με την χαρακτηριστική στεντόρεια και κάπως ένρινη φωνή του από το βήμα της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε μια ιστορική φυσιογνωμία του τόπου. Κανείς δεν έκανε για τον δημόσιο τομέα της χώρας όσο αυτός. Χωρίς αυτόν δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε σήμερα. »

«Πιστεύω ότι η απόφαση αυτή της κυβέρνησης είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον τιμήσουμε. Έρχονται καλύτερες μέρες. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ» κατέληξε βροντερά ο πρωθυπουργός, η ομιλία του οποίου έγινε δεκτή με επευφημίες από τους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στα κυβερνητικά έδρανα.
Κάποιοι μάλιστα, προφανώς επηρεασμένοι από την συναισθηματική φόρτιση της στιγμής, είπαν πως άκουσαν να παίζει από κάπου απόμακρα η Κάρμινα Μπουράνα, ενώ ένας βουλευτής ορκίστηκε ότι είδε σαν οπτασία το πρόσωπο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ να πλανάται χαμογελαστό πάνω από το προεδρείο.          

Πέθανε ο Αντρέας; Κι αυτός που μας κυβερνάει τώρα ποιος είναι;
Κα. Ευανθία, Συνταξιούχος δασοπυροσβέστρια 

Δεν υπάρχουν σχόλια: