Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ο Ι !!! [ video ]

Σε μαζική διαδήλωση χιλιάδων ανθρώπων μετατράπηκε ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην νεαρή εθελόντρια διασώστρια από την Παλαιστίνη, που σκοτώθηκε από σφαίρα Ισραηλινού στρατιώτη, κοντά στη σύνορα της Γάζας με το Ισραήλ.
Η Ραζάν αλ Νατζάρ, 21 ετών, σκοτώθηκε σε περιοχή ανατολικά της Χαν Γιουνές, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Υγείας στη Γάζα, Άσραφ αλ Κόντρα. Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο, ακόμα κι αν δεν έχετε πολύ καλή εξοικείωση με τα αγγλικά. Μεταξύ άλλων λέει πως με την παρουσία τους οι γυναίκες στέλνουν το μήνυμα πως “χωρίς όπλα, μπορούν να πετύχουν τα πάντα”. Πως δεν το κάνει για τα λεφτά, αλλά για την πατρίδα της και δε θέλει να πληρωθεί.
Πως η ίδια δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με έναν άνδρα και κανείς δεν έδειξε τόσο θάρρος, όσο αυτή. Ότι ο πατέρας της είναι περήφανος για αυτό που κάνει, μολονότι οι γυναίκες επικρίνονται συχνά στην κοινωνία τους. Και ότι αν η τελευταία δε θέλει να τους δεχτεί, θα αναγκαστούν να το κάνουν, γιατί έχουν περισσότερη δύναμη από κάθε άνδρα.

Η Ραζάν αλ Νατζάρ ήταν εθελόντρια νοσοκόμα και πρόσφερε υπηρεσίες σε τραυματίες. Τη στιγμή που δολοφονήθηκε φορούσε τη λευκή στολή του προσωπικού των υπηρεσιών υγείας.

Η συγκεκριμένη νοσοκόμα εικονίζεται σε αρκετές φωτογραφίες κατά τις ημέρες των διαδηλώσεων να βοηθά στη διάσωση των τραυματιών από τον ισραηλινό στρατό.

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές άλλοι 100 τραυματίστηκαν σήμερα οι 40 από πραγματικά πυρά. Ακόμα μια μεγάλη απειλή εξολόθρευσε το κράτος – δολοφόνος.

Με τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, που προφανώς καμία σχέση δεν έχει με τη Χαμάς, και με κανέναν τρόπο δεν αντιπροσώπευε απειλή για το Ισραήλ,  αυξάνεται σε 123 ο αριθμός των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν από Ισραηλινούς στρατιώτες μετά την έναρξη των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας στη Γάζα την 30ή Μαρτίου.
ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ....ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: