Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! [ video ]

Την ανάγκη να γίνουν το ταχύτερον δυνατόν εκλογές μετά τις 20 Αυγούστου που εκπνέει το τρίτο ευρωπαϊκό πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχωρεί στη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει να προσφέρει πλέον τίποτα» και ότι «η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως μια νέα κυβέρνηση που θα την οδηγήσει στο μέλλον». Στην ίδια εφημερίδα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ είπε: «έχω πει ξεκάθαρα ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμφωνία.
Αλλά λέω επίσης ότι θα τη σεβαστώ ως μια υποχρέωση της χώρας, εφόσον θα έχει επικυρωθεί από την ελληνική Βουλή. Αλλά η δική μου, η ΝΔ, θα ψηφίσει κατά».....Τόμπολαααα !!!
Στέλνοντας επίσης ένα διεθνές μήνυμα για τον τρόπο που θα κυβερνήσει η ΝΔ, προαναγγέλλει ότι «θα μειώσει τις κρατικές δαπάνες και τους φόρους», ότι «θα δημιουργήσει ένα μικρότερο και αποτελεσματικότερα κράτος χωρίς απολύσεις, αλλά προσλαμβάνοντας λιγότερους υπαλλήλους από όσους θα συνταξιοδοτούνται» και αναδεικνύει ως μια από τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις της ΝΔ αυτήν της αναδιάρθρωσης της Δημόσιας Διοίκησης, για την οποία δεν έχει κάνει τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλογίζοντας, τέλος, τεράστιες ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα τόσο για τους χειρισμούς τους στο μεταναστευτικό, όσο και στα εθνικά θέματα, επαναλαμβάνει ότι η ΝΔ δεν θα κυρώσει την κακή συμφωνία των Πρεσπών ούτε στην παρούσα, ούτε στην επόμενη βουλή, αλλά αν τελικώς η συμφωνία αυτή ψηφιστεί τόσο από το σκοπιανό όσο και από το ελληνικό κοινοβούλιο, θα είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να τη σεβαστεί.                                                              
Σε περίπτωση αιφνίδιας επίσκεψης του αυριανού πρωθυπουργού στον τόπο μας, μη μας περάσει κι αστοιχείωτους, του αφιερώνουμε....
Αυριανέ πρωθυπουργέ σου φέραμε κασμάδες
να ξύνεις τα @ρχίδια σου
να φύγουν οι σεβντάδες! 
Αυριανέ πρωθυπουργέ σου φέραμε πεσκέσι
μια κοπριά σ’ ένα κουτί
να σου κοσμεί την κεφαλή!
Αυριανέ πρωθυπουργέ ποτέ να μην πεθάνεις
καρούμπαλα τ’ @ρχίδια μας
κι εσύ να μας τα κάνεις! ΥΓ: Σε όσους δεν αρέσει η αισθητική των μαντινάδων να κάνουν τα παράπονά τους στον Αριστοφάνη και στον Καρακατσάνη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: