Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΠΑΤΡΑ : ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ !!!

Στο χορό της βρώμικης και συκοφαντικής δυσφήμισης του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ''μπήκε'' και ο....''ανεξάρτητος'' βουλευτής και πρόεδρος του....''Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος'' βουλευτής Ν. Νικολόπουλος, απευθύνοντας ....''αυστηρή κριτική'' και....''αμείλικτα ερωτήματα'' σε ότι αφορά την οικία του Δημάρχου Πατρέων στα Αραχωβίτικα.
Ανάμεσα στα άλλα, ο Αχαιός βουλευτής ρωτάει τον Δήμαρχο Πατρέων:
«Δυστυχώς, ο Κώστας Πελετίδης δεν δίνει απαντήσεις. Δεν μας λέει εάν η δημοτική αρχή και ο ίδιος προτίθενται να ελέγξουν τη νομιμότητα των κτισμάτων και να παρέμβουν για να βελτιωθεί η κατάσταση.
Θα συνεχίσουν οι μάντρες να κλείνουν την πρόσβαση στη θάλασσα;
Υπάρχει έγγραφη καταγγελία στον δήμο για την περιοχή των Αραχωβιτίκων;
Τι θα κάνει η δημοτική αρχή για να αποφύγει να υπάρξουν… «Μάτια» στα όρια ευθύνης της;»

Παράλληλα ο Ν. Νικολόπουλος σημειώνει:
«Λυπάμαι εάν ο δήμαρχος αισθάνεται πως τρώθηκε το… «άτρωτο αριστερό ηθικό του πλεονέκτημα». Δεν φταίω εγώ, δεν φταίνε οι πολίτες, δεν φταίνε όσοι το αποκάλυψαν και το δημοσιοποίησαν. Ας αναρωτηθεί για τις ευθύνες του. Ή έστω για την αποδοχή εκ μέρους του, ευθυνών πολλών ετών. Συμμερίζομαι τη δυσκολία του και θα τον συμβούλευα να μην την κάνει μεγαλύτερη. Γιατί, πραγματικά, ο πατραϊκός λαός γνωρίζει, έχει πείρα και κρίση. Για όλους και για όλα…»

Θα κρυφτούν στα λαγούμια τους τώρα οι θρασύδειλοι συκοφάντες ;;;
Γνωστοί πολιτικοί τυχοδιώκτες, αλλά και κοινοί συκοφάντες που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, επιχειρούν μέρες τώρα, να πλήξουν τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με ασύστολα ψεύδη και αθλιότητες εναντίον του.
Τον κατηγορούν ξεδιάντροπα ότι ως δήμαρχος δεν έχει αναλάβει καμία πρωτοβουλία για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα, ειδικά στην παραλιακή των Αραχωβιτίκων, όπου έχει και το δικό του σπίτι, το οποίο, όπως λένε, πιθανόν να εμποδίζει την πρόσβαση στην παραλία γι αυτό και αποφεύγει την οποιαδήποτε παρέμβαση.

Οι καταγγελίες τους, καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος !
Από το παρακάτω υπηρεσιακό έγγραφο, αποδεικνύεται ότι, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Πατρέων πριν ακόμα συμβεί η τραγωδία στο Μάτι Αττικής ( όταν κανείς δε μιλούσε για αυθαίρετες δομήσεις, ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και για κινδύνους από εκδήλωση πυρκαγιάς) είχαν λάβει αποφάσεις, που αφορούσαν το σύνολο του παραλιακού μετώπου του δήμου, μήκους 40 χιλιομέτρων.
Η τραγωδία στο Μάτι Αττικής έγινε στις 23 Ιουλίου. Οι αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, για ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα, μέσω κάθετων δρόμων, ελήφθησαν μία εβδομάδα πριν την τραγωδία στο Μάτι και συγκεκριμένα στις 17 Ιουλίου 2018.

Το υπηρεσιακό έγγραφο εστάλη από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρ.Κορδά, την ίδια ημέρα (17/07/2018) στη Διεύθυνση Πολεοδομίας και κοινοποιήθηκε ακόμη στις Διευθύνσεις των Έργων Υποδομής και του Αρχιτεκτονικού Έργου του δήμου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, μεταξύ άλλων, η απόφαση – εντολή προς τις παραπάνω υπηρεσίες έλεγε ΄΄να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις πιο πυκνοκατοικημένες ζώνες από Αραχωβίτικα μέχρι Ρίο΄΄ (τόσο πολύ φοβόταν ο Πελετίδης για το σπίτι του στα Αραχωβίτικα, όπου έδωσε εντολή ο έλεγχος των υπηρεσιών να ξεκινήσει από εκεί και οι υπηρεσίες να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή!).
Αναρωτιέμαι, μετά από αυτή την αποκάλυψη, όλοι αυτοί που κανιβαλίζουν μέρες τώρα, έχουν μούτρα να κυκλοφορούν στην πόλη παριστάνοντας τους παράγοντες
;;;
Στάθης Κεραμιδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: