Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ΚΑΤΑ....ΚΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Ο Πάνος Καμμένος κατέρριψε αμέσως τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνησή του ενήργησε για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνταν από τους Τούρκους. Ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά την ανακοίνωση της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αποκάλυψε με tweet την δύναμη που μεσολάβησε για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών! Η Υπεραγία Θεοτόκος!
Η Παναγία μας και μάλιστα όχι οποιαδήποτε Παναγία, όχι η Παναγία Σουμελά, όχι η Παναγία της Τήνου, όχι η Παναγία η Προυσιώτισσα, αλλά η Παναγία η Ελευθερώτρια! Έγινε θάμα και ο Πάνος Καμμένος δεν μπορούσε να το κρύψει όπως οι Αριστεροί αθέοι της κυβερνήσεως! Τόση πετυχημένη «διπλωματία» είχαμε να δούμε από την εποχή του ψυχρού πολέμου που αντάλλασσαν κατασκόπους.

Σήμερα ο Πάνος Καμμένος γιορτάζει τετραπλά! Για την ονομαστική του εορτή, για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, για το θάμα της Παναγίας να τους απελευθερώσει και για το θάρρος του να λέει πάντα την αλήθεια!
Να δείτε που αυτός, κάθε βράδυ ανάβει κρυφά κερί στην Μεγαλόχαρη, για το ότι μπορεί ακόμη να λέει παραμύθια σε τόσους πολλούς ηλίθιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: