Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΑΠΛΑ....''Θ Ε Ο Μ Π Α Ι Χ Τ Ε Σ'' !!! [ video ]

«Δεκαπενταύγουστος, το μικρό Πάσχα της Ορθοδοξίας, σπουδαία μέρα για την παράδοση του λαού μας. Η δύναμη της πίστης, όπως κι αν την βιώνει ο καθένας μας, είναι κινητήρια δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τις προσωπικές και συλλογικές δυσκολίες.

Η αγάπη για τον άνθρωπο, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός της ιστορίας και της παράδοσης, αποτελούν σταθερές συντεταγμένες στην πορεία και στον αγώνα μας για την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης κοινωνίας. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού της γης», έγραψε ο πρωθυπουργός.

ΚΑΤΑ....ΚΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!                                                                                                                           Ο Πάνος Καμμένος κατέρριψε αμέσως τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνησή του ενήργησε για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνταν από τους Τούρκους. Ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά την ανακοίνωση της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αποκάλυψε με tweet την δύναμη που μεσολάβησε για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών! Η Υπεραγία Θεοτόκος!    
Η Παναγία μας και μάλιστα όχι οποιαδήποτε Παναγία, όχι η Παναγία Σουμελά, όχι η Παναγία της Τήνου, όχι η Παναγία η Προυσιώτισσα, αλλά η Παναγία η Ελευθερώτρια! Έγινε θάμα και ο Πάνος Καμμένος δεν μπορούσε να το κρύψει όπως οι Αριστεροί αθέοι της κυβερνήσεως! Χθές ο Πάνος Καμμένος γιόρταζε τετραπλά!

Για την ονομαστική του εορτή, για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, για το θάμα της Παναγίας να τους απελευθερώσει και για το θάρρος του να λέει πάντα την αλήθεια!
Να δείτε που αυτός, κάθε βράδυ ανάβει κρυφά κερί στην Μεγαλόχαρη, για το ότι μπορεί ακόμη να λέει παραμύθια σε τόσους πολλούς ηλίθιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: