Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 83η ΔΕΘ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ !!! [ video ]

«Να περιμένετε κι άλλα θετικά μέτρα. Ο ΦΠΑ στην εστίαση είναι μόνο η αρχή». Αυτό διαρρέουν από προχθές κυβερνητικά στελέχη θέλοντας να βάλουν τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ξανά στο πολιτικό παιχνίδι.
Η δημοσκοπική κατάρρευση που προκάλεσε το Μακεδονικό  προκάλεσε ανησυχία στο Μαξίμου. Το σχέδιο για επιστροφή στην καθημερινότητα μπήκε νωρίτερα απ’ ότι είχε σχεδιαστεί, δηλαδή μετά τις 20 Αυγούστου.
Ο Αλέξης Τσίπρας, με την ανακοίνωση της αναστολής αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που δέχονται το προσφυγικό βάρος έκανε ένα ''δώρο'' στους απογοητευμένους ψηφοφόρους του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει ένα νέο ''πρόγραμμα Θεσσαλονίκης'' με καθαρά προεκλογικό άρωμα, για το οποίο τα κομματικά στελέχη έχουν πάρει μια συγκεκριμένη γραμμή. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το να δίνουν στους πολίτες όσο περισσότερες ''υποσχετικές'' μπορούν.
Το πρώτο υπονοούμενο για παροχές δόθηκε ήδη με την ανακοίνωση του ΦΠΑ για τα νησιά. Αν και η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου μιλά για εξάμηνη παράταση, το Μαξίμου αφήνει να εννοηθεί ότι η αναστολή θα ισχύσει για καιρό, σίγουρα και το 2019 με διαδοχικές παρατάσεις. Κι αν αυτό δεν είναι… προεκλογικό fake news τότε ο Τσίπρας έχει λάβει το πράσινο φως για μια σειρά από ελαφρύνσεις που θα γίνουν την περίοδο πριν από την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών. Δεν αποκλείεται στο νέο ''πρόγραμμα Θεσσαλονίκης'' ο Αλέξης Τσίπρας - με σύμφωνη γνώμη των δανειστών και με τη χώρα εκτός μνημονίου - να περιλαμβάνονται ορισμένα βασικά θέματα βελτίωσης της καθημερινότητας. Στόχος να ανατραπεί το πολιτικό σκηνικό που έχει γείρει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, να διεμβολιστεί το κέντρο με παροχές φιλολαϊκού χαρακτήρα, να συσπειρωθεί το αριστερό ακροατήριο που περιμένει επιτέλους ''αριστερή οικονομική πολιτική'' και τέλος να δημιουργηθεί η συγκολλητική ύλη με τους Ανεξάρτητους Ελληνες ώστε να μη φύγουν κι άλλοι βουλευτές και κινδυνεύσει η πλειοψηφία. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΔΩ  

Ολόκληρο το πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: