Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΤΡΑ : ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ''ΑΠΑΝΤΑ'' Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ !!!

Δεν κάνει πίσω ο δήμος Πατρέων για το παραθαλάσσιο πάρκο στην περιοχή Κόκκινος Μύλος.
Μπορεί η Κτηματική Υπηρεσία να στέλνει τελεσίγραφα στο δήμο και να απειλεί με διώξεις κατά Δημάρχου και άλλων αρμοδίων της δημοτικής Αρχής
εάν, όπως λέει, δεν της παραδώσει ο δήμος την έκταση όπως τη βρήκε πριν δημιουργήσει εκεί πάρκο, ωστόσο , σε αυτή την πρόκληση ο δήμος ''απαντά'' με μεγάλη κινητοποίηση, η οποία θα γίνει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου , στις 11 το πρωί, στο χώρο του πάρκου.
''Μολών Λαβέ'' ήταν η δήλωση Πελετίδη στην απαίτηση της Κτηματικής Υπηρεσίας να καταστρέψει ο δήμος το ωραιότατο πάρκο που έφτιαξε και να της παραδώσει έκταση 15 στρεμμάτων στην αρχική τους μορφή, δηλαδή γεμάτο από μπάζα, σίδερα και σκουπίδια !
ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ
''Και αυτό το πάρκο, που φτιάξαμε με τους εργαζόμενους του δήμου, ανήκει στο λαό και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει'' τόνισε ο δήμαρχος Πατρέων.
Να θυμίσουμε ότι , για τη δημιουργία πάρκου στον Κόκκινο Μύλο, ο δήμος ζήτησε άδεια από την Κτηματική, η οποία και την έδωσε, γνωρίζοντας πως εκεί ο δήμος θα δημιουργούσε παραθαλάσσιο πάρκο.
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ  Όμως, ενώ οι εργασίες φθάνουν στο τέλος, η Κτηματική ακύρωσε την άδεια επειδή, λέει, ο δήμος προέβη σε παρανομίες ! Εξηγώντας σε έγγραφό της προς το δήμο ποιες εννοεί ''παρανομίες'', επισημαίνει ότι εγκατέστησε σύστημα αυτόματου ποτίσματος για το γκαζόν και τα φυτά, ότι τοποθέτησε κολώνες φωτισμού ΠΡΙΝΜΕΤΑ κι αυτά θεωρούνται μόνιμες εγκαταστάσεις που καταπατούν τον αιγιαλό !
Όποιος γνωρίζει την περιοχή, πως ακριβώς ήταν και πως έγινε τώρα, δεν θα μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του από τους ισχυρισμούς της Κτηματικής, η οποία μάλλον πιέστηκε άνωθεν και ζητάει πίσω την έκταση για να παραχωρηθεί ως φιλέτο σε ημέτερο !


Ρεπορτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: