Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

VLACK FRIDAY !!!

Για ορατό ενδεχόμενο να αδειάσουν και πάλι τα σχολεία κάνουν λόγο καθηγητές της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης με αφορμή την ''Vlack Friday''.
Όπως υποστηρίζουν τα δύο προηγούμενα χρόνια κάποια Παρασκευή του Νοέμβρη παρατήρησαν αυξημένο αριθμό απουσιών των μαθητών στα σχολεία. «Ο λόγος πρωτοφανής! Η ''Vlack Friday'' είχε έρθει και στην Ελλάδα».
Στη μακροσκελή τους ανακοίνωση με τίτλο «Πάλι απουσίες με….δικαιολογητικό την βλάκ.. Friday;» σημειώνουν ότι «είναι ορατό οι μαθητές/τριες να εγκαταλείψουν τα μαθήματα…λόγου και τέχνης προκειμένου να αποκτήσουν ''πιο φθηνά'', γεγονός που ελέγχεται, τα νέα προϊόντα της….τεχνολογίας. Να περιγελάσουν ένα πρόγραμμα για την «ασφαλή χρήση του διαδικτύου» ευελπιστώντας να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι στην οθόνη του πιο εξελιγμένου iphone Χ, να χλευάσουν μια ομαδική εργασία με στόχο να μπουν σε πολύωρη και εξουθενωτική μάχη, πιθανόν με τους συμμαθητές τους, ώστε να προσεγγίσουν πρώτοι το διεκδικούμενο προϊόν» σημειώνουν μεταξύ άλλων στην μακροσκελή ανακοίνωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: