Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΕ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΩΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2140 !!! [ video ]

Τη σκανδαλώδη δανειοδότηση της Νέας Δημοκρατίας με περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ - ακόμη και την εποχή που ως κυβέρνηση είχε παγώσει την αγορά και απαιτούσε λιτότητα - φαίνεται ότι διαδέχονται τα ακόμη πιο σκανδαλώδη σενάρια για σβήσιμο αυτών των δανείων.
Και επειδή ούτε οι εποχές αλλά ούτε και η τραπεζική πραγματικότητα προβλέπουν τέτοιες ρυθμίσεις, επιχειρούν να εξαφανίσουν τα χρέη μέσω πρόθυμου fund που θα τα αγοράσει («κόκκινα» δάνεια) αλλά δεν θα τα απαιτήσει ποτέ. Φυσικά το συνωμοτικό σενάριο απαιτεί τη συνδρομή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος θα αποδεχθεί ότι τα δάνεια μπορούν να αγοραστούν από funds. Από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, η ΝΔ θα είναι υπόλογη για τα χρέη απέναντι σε ιδιώτες και όχι στην τράπεζα και τη Δικαιοσύνη. Τώρα γιατί ένα fund να δεχθεί να πληρώσει τα κουρεμένα έστω χρέη της ΝΔ, αυτό μπορεί να μην έχει λογική εξήγηση, έχει όμως εξήγηση διαπλοκής. Αυτός που θα εξυπηρετήσει τη ΝΔ θα εξυπηρετηθεί ανταποδοτικά από μια κυβέρνηση της ΝΔ. Η πληροφορία ότι γίνεται προσπάθεια για τέτοια «λύση» αποκαλύπτει ταυτόχρονα την αιτία διοργάνωσης του μυστικού δείπνου μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα και του Ινδού μεγαλοεπενδυτή Πρεμ Γουάτσα τις ημέρες των μεγάλων πυρκαγιών στην Αττική. Ο ξένος επενδυτής, ο οποίος έχει τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από την κυβέρνηση Σαμαρά και αποτελεί συνομιλητή του Γ. Στουρνάρα, βολιδοσκοπήθηκε για να εξυπηρετήσει τη ΝΔ μέσω των γνωριμιών του. Το νέο πλάνο όμως του Κ. Μητσοτάκη για την αποπληρωμή των δανείων, ύψους 220.000.000 Ε, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, είναι να γίνει η εξόφληση από τις συνδρομές - 12 ευρώ ετησίως - των 155.000 μελών του κόμματος. Δηλαδή 155.000Χ12=1.860.000 τον χρόνο. Με αυτό το πλάνο θα χρειαστούν περίπου 120 χρόνια για την πλήρη εξόφληση. Το έτος δηλαδή 2140!

Δεν υπάρχουν σχόλια: