Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ....''ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ'' !!!

Η πρόταση μου για κατασκευή Κηποθεάτρου στην πλάζ 300.000 καθήμενων θεατών και αντίστοιχου στην περιοχή της Παραλίας 400.000 καθήμενων θεατών, περιλαμβάνεται στο τυπωμένο Πρόγραμμα μας. Η Πάτρα θα αποκτήσει έτσι μεγάλο πλεονέκτημα υποδομών για συναυλίες, θέατρα, μουσικοχορευτικές και άλλες εκδηλώσεις. Επίσης, επειδή το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας κινδυνεύει να μην έχει διαθέσιμους χώρους για τις εκδηλώσεις του, προτείνω και δεσμεύομαι για την κατασκευή των δύο αυτών Κηποθεάτρων στην Πάτρα.Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΨΙΔΙΑ
ΠΑΤΡΑ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. Η ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΟΛΗ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ "Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΗΠΟΣ"
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ ΜΑΣ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΨΙΔΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΓΟΥΡΝΟΚΕΦΑΛΗ ΠΗΧΤΗ - ΠΑΤΣΑ - ΒΡΑΣΤΟ - ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΣΙ - ΓΚΙΟΣΑ -  ΠΑΝΣΕΤΑ & ΑΛΛΑ ΚΟΨΙΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ.
ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΒΑΡΔΟΥ  ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΚΟΙΝΟ ΛΑ'Ι'ΚΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ......''ΑΥΣΤΗΡΑ ΛΑ'Ι'ΚΕΣ''. ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 2610333333
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΨΙΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: