Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΤΡΑ : Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ....ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ !!!

Σήμερα στην Πάτρα μάθαμε πως δεν υπάρχουν συμφέροντα.
Μάθαμε ότι όσοι μιλούν για συμφέροντα είναι συκοφάντες.
Ότι αυτά (τα συμφέροντα) ίσως να δρούσαν στο μακρινό παρελθόν, αλλά όχι τώρα. Και όσοι τα επικαλούνται, οφείλουν να τα κατονομάσουν !

Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκαν σήμερα εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι της αστικής τάξης, ορισμένα ΜΜΕ που βρίσκονται στην υπηρεσία του Συστήματος (καλή ώρα σαν την εικονιζόμενη εφημερίδα που έβαλε τη ΄΄γραμμή΄΄ και την αναπαρήγαγαν υποψήφιοι δήμαρχοι).Αφορμή δόθηκε με τη χτεσινή συνέντευξη του δημάρχου Κ.Πελετίδη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ΄΄τα συμφέροντα αδημονούν να έρθουν στο Δημαρχείο΄΄.
Η φράση αυτή σήκωσε κουρνιαχτό.
΄΄Μα ποια είναι αυτά τα συμφέροντα;΄΄ διερωτώνται .
Δεν τα ξέρουν και ρωτάνε. Τους φαίνεται περίεργο να υπάρχουν συμφέροντα στις μέρες μας !

Βλέπετε στην Πάτρα έχει καταργηθεί η πάλη των τάξεων. Δεν υπάρχουν ισχυροί και αδύναμοι, δεν υπάρχουν εκμεταλλευτές και εκμεταλλευόμενοι, είμαστε όλοι το ίδιο ΄΄λαός και Κολωνάκι΄΄.
Επομένως, που τα είδε τα συμφέροντα ο Πελετίδης ;

Εντάξει, υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν ν΄αρπάξουν φιλέτα από το θαλάσσιο μέτωπο για να στήσουν εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία κλπ. Υπάρχουν κι αυτοί που ζητάνε να τους δοθεί δημοτική περιουσία, να την ΄΄αξιοποιήσουν΄΄ ώστε να βγάλουν το ψωμί τους!
Αυτοί που θέλουν να φτιαχτεί μονάδα υγροποιημένου φυσικού αερίου δίπλα από γειτονιές για να εξυπηρετούνται οι εφοπλιστές με φθηνό καύσιμο και μπαίνει εμπόδιο ο κομμουνιστής δήμαρχος.
Αυτοί που ήθελαν να μην υπογειοποιηθεί το τρένο,( να διχοτομηθεί η πόλη), ώστε να φθάσει γρήγορα στο λιμάνι για να μετακινούν τα προιόντα τους.
Υπάρχουν κι αυτοί που γούρλωσε το μάτι τους όταν είδαν στον κουμπαρά του δήμου 200.000.000 ευρώ
για έργα και διαπίστωσαν πως αυτοί δεν θα μασήσουν τίποτα.
Υπάρχουν κι αυτοί που βγήκαν μπροστά και πληρώνουν όσο όσο για να φύγει από το Δημαρχείο ο κομμουνιστής γι αυτό και στήνουν υποψηφίους – ανδρείκελα μήπως τους ΄΄κάτσει.
Εντάξει, υπάρχουν όλοι αυτοί, αλλά μην τους λέμε ΄΄συμφέροντα΄΄, μην τους λέμε ΄΄ταξικούς αντίπαλους΄΄ γιατί τους αδικούμε !
Να τους λέμε ΄΄σωτήρες΄΄ γιατί αυτοί θα φέρουν την… ανάπτυξη.
Τι ακούσαμε από υποψήφιους δημάρχους σήμερα ; Ότι έχουν δίκιο τα αφεντικά να διαμαρτύρονται που τους κατεβάζει τη μάσκα ο Πελετίδης.
Και που να΄ξεραν τι ρουκέτες θα πέσουν στις 6 Φλεβάρη στη συγκέντρωση του κλειστού γηπέδου της ΕΑΠ !                             ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!
Γκρουπ 344 , θέμα : Ν. Νικολόπουλος και το καταραμένο κόκκινο ρομπότ του Περισσού.
Στέκι γκρουπ : Κορίνθου 604 ακροδεξιά μετα την οδό Αγ. Νικολάου.

Πολλά βραβεία από παλιότερους διαγωνισμούς για ρατσιστικά, ομοφοβικα, και ακροδεξιά παραληρήματα.
Δεν γίνονται δεχτές συμμετοχές ανδρών που φέρουν μουστάκι Πελετιδικό.
Δεχτοί όλοι όσοι μαζί μπορούν ( τα ροζ, μπλε και πράσινα γκρουπ) να ξεκουρδίσουν το κόκκινο ρομπότ.
Χορηγος: Εφημερίδα Πελοπόννησος

Ρεπόρτερ
Στέλιος Παλαρμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: