Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΤΡΑ : ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ !!! [ video ]

Επίθεση στην δημοτική αρχή και προσωπικά στον Κώστα Πελετίδη από τον βουλευτή Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ριζούλη σε συνεντεύξεις  που παραχώρησε  στον τηλεοπτικό σταθμό Super B και τον Max Fm. Ο Α. Ριζούλης κατηγόρησε την δημοτική αρχή πως δεν αξιοποιεί τα κονδύλια της κυβέρνησης, ανέφερε πως μία σειρά έργων που έχουν γίνει από τον Δήμο
έγιναν χάρη στην χρηματοδότηση από τα υπουργεία και πως ο Δήμος αποκρύβει όλα τα παραπάνω, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πείσει τους Πατρινούς πως… «όλα γίνονται επειδή ακολουθείται μία επαναστατική πολιτική»!
Μέχρι και για την υπογειοποίηση του τρένου ο Α. Ριζούλης ανέφερε τα εξής: «Μα ποιος πιστεύει ότι η υπογειοποίηση επετεύχθη επειδή ο Δήμος έκανε κινητοποιήσεις; Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Χ. Σπίρτζης είδε θετικό το αίτημα και ανέλαβε την ευθύνη να υλοποιήσει το έργο. Δεν το έκανε επειδή ο Πελετίδης απειλούσε με κινητοποιήσεις» δήλωσε ο αχαιός βουλευτής. Ουσιαστικά ο Α. Ριζούλης κατηγορεί τον Δήμο και προσωπικά τον Δήμαρχο πως λέει ψέματα στον πατραϊκό λαό. Αποκρύπτοντάς του πως οι χρηματοδοτήσεις δίνονται αφειδώς για μία σειρά έργων χάρη στις ενέργειες της κυβέρνησης. Ξεχνάει όμως ο Α. Ριζούλης ότι το βασικό όπλο διεκδίκησης της Δημοτικής Αρχής είναι οι ολοκληρωμένες μελέτες για όλα τα ζητήματα, μελέτες που γίνονται από το επιστημονικό προσωπικό του δήμου. Αλήθεια τις μελέτες που κόστιζαν εκατομμύρια τις ψήφιζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ, θυμούνται;
Και για να φρεσκάρω ακόμα περισσότερο τη μνήμη κάποιων: το 2010 ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο Α. Ριζούλης (ως υποψήφιος) συμμετείχαν στη δημοτική αρχή Δημαρά. Μπορούν να μας πουν ένα, έστω μισό έργο που έγινε στην πόλη προς όφελος του λαού;Θυμούνται τι έλεγαν πριν το 2015 για τις λευκές νύχτες; Τώρα που τις προτείνει ο υποψήφιός τους τι λένε;

Μπαίνουμε στην προεκλογική περίοδο και το τι θα ακούσουμε και θα δούμε από υποψήφιους δημάρχους και τη μερίδα του τύπου είναι δεδομένο.
Δεδομένο όμως είναι και ότι όσο και αν προσπαθήσουν να οικειοποιηθούν, να εξαφανίσουν, να λασπώσουν το έργο που έχει παραγάγει η Δημοτική Αρχή δε θα τα καταφέρουν, γιατί ο λαός της πόλης έχει και μάτια και κρίση.
Αυτό βέβαια που τους πονάει περισσότερο είναι ότι αυτό το έργο γίνεται κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές τους, με απειθαρχία, με συμπαραστάτη από το λαϊκό κίνημα.
Ο λαός της πόλης θα προστατέψει όσα κέρδισε, θα διεκδικήσει όσα του ανήκουν, με μια πλατιά συσπείρωση μαζί με την Δημοτική Αρχή και τον δήμαρχο Κ. Πελετίδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: