Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : ''Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ'' ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ....ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ !!! [ video ]

Αυτός ο τσαρλατάνος, που πουλούσε επιστολές του Ιησού (και μετά δεν το θυμόταν), είναι μισό βήμα πριν μπει στη Βουλή (2,8% του δίνει η τελευταία δημοσκόπηση). Μας δουλεύει χωρίς ίχνος ντροπής, αλλά εμείς θα τον επιβραβεύσουμε με έναν βουλευτικό μισθό. Αντιμετωπίζουμε για μία ακόμη φορά το ψηφοδέλτιο ως χαρτί υγείας και αντί για βουλευτές επιλέγουμε διασκεδαστές. Ψηφίζουμε τον Βελόπουλο και τους πολιτευτές του για να μην αισθάνονται μοναξιά στη Βουλή ο Μιχαλολιάκος με τους βουλευτές του. Δεν μας αρκεί να ψηφίσουμε τους φασίστες που κουβαλάνε μαζί τους η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ !!! Εμείς ψηφίζουμε για να εκλέξουμε αυθεντικούς φασίστες γιατί αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε και αυτοί μας αξίζουν !!!

Ψήφος στο Βελόπουλο και στους πολιτευτές του και που ξέρετε… μπορεί εκτός από χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού να σας πουλήσουν και λίγο από το κρασί στο οποίο μετέτρεψε το νερό ο Χριστός στον γάμο της Κανά της Γαλιλαίας και λίγα από τα πέντε ψωμιά και τα δύο ψάρια τα οποία πολλαπλασίασε ο Ιησούς και τάισε 5.000 ανθρώπους στο βουνό της Τιβεριάδας !!!
Είναι κρίμα κι άδικο.
Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, εκτός από το να ενημερώσουμε συγγενείς φίλους και γνωστούς πόσο, μα πόσο, θεομπαίχτης, ψεύτης και απατεώνας είναι. Διαφορετικά

Καλή ψήφο, καλή όρεξη, στην υγειά σας και καλή χώνεψη !!!
agkida

Δεν υπάρχουν σχόλια: