Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΟ'Ι'ΖΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!

Παραιτήθηκε από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η Μυρσίνη Λοΐζου
μετά από σειρά δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν πως «έπαιρνε παράνομα για 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της». Η Μ. Λοΐζου σε γραπτή απάντηση απαντά στα σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εισέπραττε παράνομα επί σειρά ετών, τη σύνταξη της μητέρας της, που έφυγε από τη ζωή το 2007 και μάλιστα υπάρχει σχετική καταδικαστική απόφαση σε βάρος της.
Στο θέμα αναφέρθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, τονίζοντας ότι ότι δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αλλά πως είναι βέβαιος ότι η Μ. Λοΐζου «θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει».
Η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μάνου Λοΐζου, δέχθηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής, με αιχμή σχόλιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την τρομοκρατία το 2015.
Απευθυνόμενη στον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη, είχε αναφέρει ότι «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη». Μετά τις έντονες αντιδράσεις η Μ. Λοΐζου απολογήθηκε και απέδωσε σε «γλωσσικό ατόπημα» τις δηλώσεις της για την τρομοκρατία. News 27/7

Δεν υπάρχουν σχόλια: