Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΝΙ - ΝΙ ΚΑΙ Ο....ΤΣΟΛΙΑΣ ΜΕ ΠΕΔΙΛΑ !!! [ video ]

Το ''Νινί'' ντύθηκε τσολιάς για να τιμήσει την 25η Μαρτίου. Ο επικεφαλής των ομώνυμου συνδυασμού και....υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Νίκος Νικολόπουλος ντύθηκε τσολιάς.
Ο Νίκος Νικολόπουλος ή ''Νινί'', όπως ο ίδιος βάφτισε τον εαυτό του στο σποτ για την ίδρυση της παράταξης του είναι τόσο ''ελληναράς'' που δεν συγκρατήθηκε και ''ντύθηκε κάτι σαν τσολιάς'' για να τιμήσει την 25η Μαρτίου…Πάντως υπάρχει μια μεγάλη παράλειψη. Δεν φόρεσε τσαρούχια σε αντίθεση με τη σύζυγό του, αλλά πέδιλα.

Τέτοια κορμοστασιά δεν μπορούσε να πάει χαμένη. Μάλιστα στην επίμαχη φωτογραφία δεν ήταν μόνος, αφού στο πλευρό του ήταν και η σύζυγός του Τασία Μανωλοπούλου, η οποία με τη σειρά της είχε φορέσει παραδοσιακή στολή.
Ο ''Νινί'' - (Νίκος Νικολόπουλος) - στη ζώνη είχε βάλει και ένα παραδοσιακό κουμπούρι και καμάρωνε για τη φωτογράφηση σαν γύφτικο σκεπάρνι ούπς πιπέρι, σαν άλλος οπλαρχηγός του 1821 ήθελα να πώ.
Η φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter συνοδευόταν και από ένα σχόλιο «25ης Μαρτίου 1821: Η ημέρα - σταθμός της νεότερης Ιστορίας μας.» Το Νινί είναι εδώ λοιπόν. Και έχει δουλειά πολύ. Το....καράβι της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει στ' αμπάρια του πολλές - πολιτικές - αμφιέσεις ακόμη.
Κι ο Νικολόπουλος σαν Πατρινός που είναι ξέρει και από καλό λάδι και από καλό καρναβάλι. Έτσι ανέλαβε δράση για να....σύρει το καράβι με τη νέα παράταξη στην οποία έδωσε και το όνομα που προκύπτει από τα αρχικά του Νι-Νι. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: