Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ή ''GAP'' ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟ'Ι'ΚΑΣ !!! [ video ]

Σαν σήμερα, λοιπόν, στις 23 Απριλίου του 2010 ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου παρέδιδε τη χώρα μας στις… ερπύστριες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και στα γαμψά νύχια των διάφορων οικονομικών δολοφόνων που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο.
Με φόντο το ακριτικό και πανέμορφο Καστελόριζο, ο GAP όντας κατά πολλούς σε «εντεταλμένη υπηρεσία» για τη....''σωτηρία'' της χώρας, την οποία πρώτα είχε κατασυκοφαντήσει διεθνώς - αξέχαστη θα μείνει η ατάκα του σε διεθνές forum όπου είχε πει επί λέξει «κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα». Ο GAP, που είχε εκλεγεί πρωθυπουργός τον Οκτώβριο του 2009 με το εκκωφαντικό ποσοστό του 44% και το αξέχαστο σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», είχε επιλέξει να βάλει δερβέναγα στην Ελλάδα το ΔΝΤ, παρά το γεγονός ότι μόλις λίγες ημέρες πριν από το… διάγγελμά του στο Καστελόριζο διαβεβαίωνε τους πάντες ότι δεν υπήρχε η παραμικρή συνεννόηση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας για υπαγωγή στα Μνημόνια.
Αργότερα, βέβαια αποδείχθηκε ότι ο GAP μαζί με τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου έπαιξαν την τύχη της χώρας κορώνα - γράμματα, μέσα σ’ ένα υπόγειο ξενοδοχείου στο Νταβός, μαζί με τον τότε ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, τον Στρος Καν.
Αμέσως μετά, ο GAP είχε τη φαεινή ιδέα να προαναγγείλει την παράδοση της χώρας από το πιο ευαίσθητο σημείο της Ελλάδας, από τη νήσο Μεγίστη.
«Είναι ανάγκη, ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε.Ε.», ανέφερε στο διάγγελμά του ο....''πρωθυπουργός της τρόικας''.
Τα αποτελέσματα εκείνης της επιλογής του GAP τα ζουν οι Έλληνες στο πετσί τους μέχρι και σήμερα. Λίγες οι αλήθειες, πολλά και μεγάλα τα ψέματα για την κατάσταση της Οικονομίας της χώρας, αδιερεύνητα τα περισσότερα και μεγαλύτερα σκάνδαλα του παρόντος και του παρελθόντος, φτωχοποίηση της μεγαλύτερης μερίδας της κοινωνίας, διάλυση της μεσαίας τάξης, καταπάτηση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος, κοινωνικοί αυτοματισμοί, λάθη στους υπολογισμούς (!) του ΔΝΤ που στοίχισαν σε εκατομμύρια ανθρώπους απώλειες εισοδήματος που ξεπερνούν το 35-40% και αμέτρητες άλλες είναι οι συνέπειες για τη χώρα και τους πολίτες της που δυσκολεύεται να ορθοποδήσει ακόμα και….''εκτός Μνημονίων'' !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: