Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΠΑΤΡΑ : ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!! [ video ]

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο....''υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων'' Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει τα εξής: "Το συμφέρον της Πάτρας υπερβαίνει κάθε δημοτική αντιπαλότητα και θα εκδηλώσω έμπρακτα σήμερα Δευτέρα 1/4 την αλληλεγγύη μου, και εγώ και το επιτελείο μου προς τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη,
που θα βρεθεί  στο σκαμνί του κατηγορουμένου, μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του  η υπερσυντηρητική Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου για το Νότιο Πάρκο! Θέλω επίσης να δηλώσω ότι οι σύντροφοι ΚαλαμπόκαςΣπίνος, Μυλωνάς, Γραμματίκας, Γραμματικόπουλος κ.α. που στο παρελθόν είχαν σπεύσει για συμπαράσταση σε έναν καθηγητή, Τεμπονέρας αν θυμάμαι καλά ήταν το ονομά του, δεν θα μπορέσουν σήμερα να είναι κοντά μας, έχοντας ανειλημμένες υποχρεώσεις με το αδελφό κόμμα της Χ.Α. Όλα αυτά δε, που έχω πεί κατά καιρούς, για το σπίτι του Δημάρχου στα Αραχωβίτικα, για τα ρομποτάκια του Περισσού, για το να δώσουν το Αρσάκειο σε ιδιώτες και να γίνει ξενοδοχείο, για το να δώσουν επίσης το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης για δημιουργία νέων cafe & restaurant, για την προσπάθεια άλωσης της Πάτρας από τα κομμουνιστικά ιδεώδη, ε πώς να το κάνουμε, λέμε κι εμείς οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα.

«Σε καυτά όμως ζητήματα της πόλης, που όπως έχω πεί, σχεδόν πάντα, συμπίπτουν οι απόψεις μας με την Δημοτική Αρχή και τον οποιονδήποτε Δημοτικό και μή φορέα, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, συμπαραστεκόμαστε αυτοβούλως, χάριν του ατομικού μας συμφέροντος και γι αυτό ακριβώς θα παραβρίσκομαι σήμερα δίπλα του στα δικαστήρια», σχολίασε ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε: «Είναι χρέος να σταθούμε στο ύψος μας και στο πλευρό του Δημάρχου, πολύ δε περισσότερο όταν βρίσκεται αντιμέτωπος, ενώπιον της Δικαιοσύνης, με αναχρονιστικούς νόμους του ακροδεξιού κατεστημένου, που αποτελούν τροχοπέδη στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων μας. Όσον αφορά δε το ύψος θέλω να ενημερώσω τον Πατραικό και όχι μόνο λαό ότι αυτό δεν διαφέρει ούτε πόντο από το ύψος ενός ακόμα άξιου τέκνου που πέρασε κατά το παρελθόν από την Πάτρα μας και εννοώ του Αλέξη του Κούγια. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι κι εγώ είμαι 1.84».
Aθώωση Πελετίδη
Σήμερα το πρωί της Δευτέρας αθωώθηκε από το τριμελές πλημμελειοδικείο της Πάτρας όπου δικάστηκε νωρίτερα για τις παρεμβάσεις στο νότιο πάρκο ο δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης, μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου. Εξερχόμενος ο δήμαρχος Πατρέων δήλωσε "Συνεχίζουμε τώρα με το ανατολικό πάρκο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: