Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ : ΜΕ ΝΕΟ ΥΜΝΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ''ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ'' !!! [ video ]

Με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, συνέπεσε το φετινό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ένας λόγος παραπάνω για να κλείσουν με το τραγούδι-σήμα κατατεθέν του Κινήματος, «Καλημέρα Ήλιε».
Μετά όμως την απαγόρευση της Μυρσίνης Λοΐζου για τη χρήση του τραγουδιού οι εργασίες του 2ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ολοκληρώθηκαν υπό τους ήχους άλλου δημοφιλούς τραγουδιού αλλά και το Bella Ciao με τους συμμετέχοντες να χειροκροτούν και να τραγουδούν.
Το πανηγυρικό κλίμα που επικράτησε στο Συνέδριο καταγράφεται στο παρακάτω video.... Ταυτόχρονα, το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ έδειξε ότι μπορεί να κάτσει άνετα και με τη νεολαία του 2019, καθώς με το Bella Ciao μπορεί να κάνει ταυτόχρονα άνοιγμα στους παραδοσιακούς αριστερούς, στο κοινό του Κάζα ντε Παπέλ και σε τυχόν παραπλανημένους ΔΑΠίτες που το άκουσαν κατά λάθος στη Μύκονο και δεν είχαν ιδέα. Σε περίπτωση που ξεχάσατε αυτή τη γνήσια υστεροκαπιταλιστική στιγμή, είστε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: