Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΠΑΤΡΑ : ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟ'Ι'ΑΣ J/24. ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΤΗΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ !!! [ video ]

Βρισκόμαστε στη τελική φάση της διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με σκάφη J/24, για το οποίο θα χρειαστούμε και την παρουσία σας αλλά και τη βοήθειά σας. 
Είναι πολύ σημαντικό στους ξένους επισκέπτες μας να παρουσιάσουμε την καρδιά του Ομίλου μας, που είναι ο κόσμος, τα μέλη, οι αθλητές και οι φίλοι του Ομίλου.  
Σε λίγες ημέρες θα κοινοποιηθεί το πρόγραμμα των αγώνων με τις ημέρες υποδοχής, των αγώνων αλλά και των εκδηλώσεων, όπου θα χαρούμε να δώσετε το παρόν.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 6/5 αλλά τα διαδικαστικά και οι καταμετρήσεις θα είναι από το Σάββατο 4/5.
Αναμένουμε τις αφίξεις από την 1η Μαΐου και τις πρώτες ημέρες θα υπάρξει ανάγκη συντονισμού και διευθέτησης του χώρου από μεριάς μας (δεν μπορούμε να βασιστούμε αποκλειστικά στους φορείς), έτσι ώστε να καθοδηγήσουμε αυτούς που έρχονται στους χώρους ελλιμενισμού, πάρκινγκ και αναμονής. 
Το event θα λάβει χώρα στον μόλο της Αγ. Νικολάου, σε χώρους δημόσιους που χρειάζονται καθοριστικά την παρουσία μας. 
Αναλυτικά χρειαζόμαστε εθελοντές για:
- διευθέτηση του περιβάλλοντος χώρου της Αγ. Νικολάου, (περίπου 10 άτομα), διαθέσιμα από τις 3 Μαΐου 
- 1 άτομο γερμανόφωνο για τα 50 περίπου άτομα των γερμανικών ομάδων (για καλύτερη επικοινωνία)
- 1 άτομο αγγλόφωνο για ανακοινώσεις και συντονισμό  
- 4 άτομα γενικών καθηκόντων, για ανάγκες που μπορεί να προκύψουν στον χώρο, Γραμματεία κλπ
Παρακαλούμε όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία του Ομίλου, τηλ. 2610423939.
 
Από το Δ.Σ. του Ι.Ο.Πατρών
Στο μολο του παλιου λιμανιου της Πατρας 35 J 24 σκαφη απ ολη την Ευρωπη με ισαριθμα πληρωματα ετοιμα ν αγωνιστουν στον Πατραικο Κολπο για το πανευρωπαικο πρωταθλημα J 24 ! Ονειρεμενα σκαφη ελατε να τα θαυμαστε! Αυριο δοκιμαστικα ,τριτη ως παρασκευη οι αγωνες , ο στιβος καθε φορα στηνεται οπου εχει καταληλο ανεμο ! Επειδη ελαχιστη δημοσιοτητα εχει δοθει παρα τις προσπαθειες του Ιστιοπλοικου Ομιλου Πατρων σας ζητω να το κοινοποιηστε ωστε ολοι να το μαθουν ! Μια μεγαλη στιγμη για το ομορφο ειδος αθλητισμου την ιστιοπλοια , αθλημα που φιλοτιμα τα τελευταια 40 χρονια στην πολη μας αναπτυχτηκε και αγαπηθηκε ! Αξιζει να το πλαισιωσουμε ολοι μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: