Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

SILVER ALERT....ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ !!! [ video ]

Η ΓΣΕΕ μετά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε την Πρωτομαγιά, στις οποίες δεν μαζεύτηκαν παραπάνω από έξι νοματαίοι, από εδώ και πέρα θα ονομάζεται ''Γενική Συνομοσπονδία Έξι Εργατοπατέρων''. Αυτό το γκρουμπούσκουλο, που δεν μπορεί να κάνει συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά με παραπάνω από πέντε νοματαίους, προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι οι εκατοντάδες εργατοπατέρες που εκλέγει για τα συνέδριά της είναι όλοι κανονικοί και δεν υπάρχουν νόθοι, όπως καταγγέλλει το ΠΑΜΕ. Και τότε που ήταν όλοι αυτοί στις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις; !!! Τι σόι εκπρόσωποι εργατών ήταν όλοι αυτοί που αντί να ''πιάσουν'' την συγκέντρωση, ''έπιαναν'' το Μάη; !!! Δείτε το χιουμοριστικό σποτ του ΠΑΜΕ με τίτλο «Silver Alert - Εξαφάνιση εργατοπατέρων», με αφορμή το σκορποχώρι της ''διαδήλωσης'' που πραγματοποίησαν την Πρωτομαγιά στην Αθήνα,
αλλά και το γεγονός ότι η συνδικαλιστική μαφία στην ηγεσία της ΓΣΕΕ ήταν κυριολεκτικά εξαφανισμένη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε περονόσπορος στα παρτέρια της Κλαυθμώνος…
....Και τι δεν έκαναν το τελευταίο διάστημα οι μαφιόζοι της ΓΣΕΕ για να χτυπήσουν το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και το πρωτοπόρο ΠΑΜΕ. Επιστράτευσαν μπράβους και νονούς της νύχτας, σεκιουριτάδες, μίσθωσαν καρατέκας, κλείδωσαν πόρτες και φράχτες, νοίκιασαν σουίτες σε όλες τις άκρες τις Ελλάδας, πρωταγωνίστησαν σε φαρσοκωμωδίες με οσκαρικές ερμηνείες καλώντας μόνοι τους ασθενοφόρα, καταγγέλλοντας ανύπαρκτες επιθέσεις εις βάρος τους, μετουσίωσαν πίρους πόρτας σε λοστάρια και εργάτες σε δολοφόνους. Ξεχύθηκαν στα κανάλια τους, για να εξαπολύσουν επιθέσεις με τόνους λάσπης προς το ΠΑΜΕ και το εργατικό κίνημα. Τι κατάφεραν τελικά; Μα φυσικά αυτό που τους άξιζε. Ο λαός τους γύρισε την πλάτη και έμειναν μόνοι τους να κλαίνε τιμώντας το όνομα της άδειας πλατείας Κλαυθμώνος. Το μόνο που απόμεινε να θυμίζει Πρωτομαγιά ήταν δύο-τρεις ντουντούκες και ένα παρτέρι λουλούδια το οποίο μάλλον χτύπησε … περονόσπορος.
....
https://gkagkarin.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

Ανώνυμος είπε...

«Γλέντι» με το Παράρτημα της συνδικαλιστικής μαφίας

Οι ακομμάτιστες συγκεντρώσεις του ΕΚΘ


Ενώ στον ταξικό πόλο την 1η ΜΑΗ γίνεται επιθεώρηση δυνάμεων για την οργάνωση της ταξικής πάλης ……………


Στον άλλο πόλο, αυτόν του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού …….
...
https://gkagkarin.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο, της γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, την γύμνια των εργατοπατέρων στην ηγεσία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπως αυτή αναδείχθηκε και μέσα από τη συγκέντρωσή τους.

Εκεί, όπως αναφέρει το ΠΑΜΕ, μαζεύτηκαν καμιά εκατοσταριά τάχα «ακομμάτιστοι», δηλαδή όλη η αφρόκρεμα της αντιλαϊκής πολιτικής (Νοτοπούλου, Καϊλή κ.ά.) με τους παρατρεχάμενούς τους, αλλά απουσίαζαν οι εργάτες.

«Και ποιον περίμεναν άραγε να έρθει στις συγκεντρώσεις τους; Τους εργαζόμενους από τις Τράπεζες και τους εργολαβικούς από τα Πετρέλαια που τους αρνήθηκαν την προκήρυξη απεργίας για να συνεχίσουν τον αγώνα τους; Τους εργαζόμενους από τον Ιματισμό που τους απολύουν τα ίδια τα συνδικαλιστικά στελέχη τους αν μιλήσουν για διεκδικήσεις; Τους 90 απολυμένους από την ΕΥΑΘ που τους είπαν "μακριά από το ΠΑΜΕ, δικαστικά θα βρείτε το δίκιο σας"; Τους εκατοντάδες στο Εμπόριο που τους έσερνε η εργοδοσία να ψηφίζουν τον εκλεκτό της (ΣΥΡΙΖΑ); Τους εκατοντάδες που έσερναν (ΠΑΣΚΕ) να ψηφίσουν σε σωματείο μαϊμού, εκβιάζοντάς τους ότι αλλιώς δεν θα πάρουν την κάρτα του ΟΑΣΘ; Τους εργαζόμενους σε εργοστάσιο του Μετάλλου που στέλεχός τους (ΔΑΚΕ) κάλεσε μπράβους και αστυνομία να διώξουν μέλη του ΠΑΜΕ που προπαγάνδιζαν πανελλαδική πανεργατική απεργία;
....
https://gkagkarin.blogspot.com/2019/05/blog-post_0.html

Ανώνυμος είπε...

Η ξεφτίλα του παραρτήματος της συνδικαλιστικής μαφία στην Θεσσαλονίκη

Τόσα έξοδα, αφίσες, προκήρυξη, πανό για 80 άτομα* που η πλειοψηφία τους ήταν οι υποψήφιοι, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


Μερικές εικόνες που ισοδυναμούν με χίλιες λέξεις
....
https://gkagkarin.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html