Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ : ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ - ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ....!!! [ video ]

Διαβάζοντας τα μηνύματα για την ημέρα της Πρωτομαγιάς, κάποιων υποψήφιων Δημάρχων στην Πάτρα το πρώτο που αναρωτιέσαι είναι ποιους έχουν για αποδέκτες τους εργαζόμενους ή τους εργοδότες; Γιορτάζουν την εργατική Πρωτομαγιά ή προπαγανδίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές των κομμάτων τους; Ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ Γ. Αλεξόπουλος μας λέει λοιπόν πώς: «…η περιπέτεια των μνημονίων έπληξε ή έθεσε σε αμφισβήτηση βασικά εργασιακά δικαιώματα, ενώ δημιούργησε στρατιές ανέργων, αυτοαπασχολούμενων και νέων ανθρώπων που μετανάστευσαν στο εξωτερικό αναζητώντας τρόπο επιβίωσης.» Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που μέχρι πρόσφατα ήταν στην ΚΕ του ΚΙΝΑΛ, μας λέει δηλαδή ότι τα μνημόνια και οι αντιλαϊκές πολιτικές ήταν κάτι σαν φυσικά φαινόμενα τα οποία εμφανίστηκαν ξαφνικά και δεν τα επέβαλαν τα κόμματά τους. Κυριολεκτικά δεν λένε ούτε κουβέντα για τα κόμματα των μνημονίων, οι....''ακομμάτιστοι''.
Ο Γ. Αλεξόπουλος βέβαια συνεχίζει και σε μια δήλωση ''μνημείο'' αναφέρει: «Άν τότε, ήταν το οκτάωρο το μεγάλο διακύβευμα, σήμερα είναι η δουλειά, η....''αξιοπρέπεια της απασχόλησης''.»

''Αξιοπρέπεια της απασχόλησης'' !!! Όχι αξιοπρεπείς μισθοί, οκτάωρο, δουλειά με δικαιώματα. Απασχόληση δηλαδή 2-3 ώρες δουλειάς, 200 ευρώ μισθός και σύνταξη ποτέ!
Και ποιος τα λέει αυτά; Ο Αντιπεριφερειάρχης που προπαγάνδισε και υπερψήφισε τις λευκές νύχτες στην Αχαΐα.
Έτσι αντιλαμβάνεται την αξιοπρέπεια της εργασίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: