Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΣΤΙΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ''DEBATE'' ΑΠΟ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ !!! [ video ]

Σε διακαναλική συνέντευξη προσανατολίζεται ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη ματαίωση του debate και σύμφωνα με δημοσιεύματα πολλων sites η πιθανή ημερομηνία είναι η 4η Ιουλίου, δηλαδή τρεις ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές!
Ωστόσο το πλαίσιο είναι ακόμη υπο διαμόρφωση. Άγνωστο παραμένει ποιοι δημοσιογράφοι θα συμμετάσχουν και θα ανακρίνουν τον πρωθυπουργό. Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ λέγεται ότι έχει γίνει πρόταση στους κεντρικούς παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων να υποβάλλουν τις ερωτήσεις, ώστε η διαδικασία να παραπέμπει σε debate και φυσικά για να έχει την απαραίτητη αίγλη! Επειδή όμως υπάρχουν κάποιες αρνήσεις, αλλά και εμπλοκές έτσι όπως εξελίχθηκε η υπόθεση του debate, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και η κυβερνητική εκπρόσωπος Εφη Αχτσιόγλου, επισήμαναν ότι τα κανάλια μπορούν να επιλέξουν όποιον δημοσιογράφο επιθυμούν.
Το μόνο σίγουρο είναι η επιθυμία Τσίπρα να παραχωρήσει συνέντευξη θεωρώντας οτι θα του δοθεί η ευκαιρία τρία 24ωρα πριν τις εκλογές να πλήξει τον πολιτικό του αντίπαλο Κυριάκο Μητσοτάκη και κυρίως να τον κατηγορήσει για φυγομαχία! Την ώρα που η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Τσίπρα ότι επιχειρεί να στήσει ένα μονόλογο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: