Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΠΑΤΡΑ : ΤΑ 5G ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ !!! [ video ]

Στην αποκάλυψη ότι από έρευνα που έχει κάνει στην περιοχή της έξω Αγυιάς στην Πάτρα προκύπτουν περιστατικά λευχαιμίας σε παιδιά, γεγονός που ο ίδιος τα συσχετίζει με την λειτουργία στην περιοχή κεραιών κινητής τηλεφωνίας προχώρησε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης. Λόγω της ιδιότητάς του, ως παιδιάτρου και εντατικολόγου, έχει κάνει μια έρευνα στην περιοχή και όπως αναφέρει «βρήκαμε ότι έχουμε κρούσματα λευχαιμίας, καρκίνου του αίματος, τα οποία εάν κάποιος είναι γνώστης, ξέρει πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει πλέον αποδεδειγμένα συσχέτιση της λευχαιμίας με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, που εκπέμπουν οι συγκεκριμένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που έχουν μπει όχι μόνο μέσα στην ζωή μας, αλλά μέσα στα σπίτια μας». Όπως σημείωσε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, «υπάρχουν χώρες, που απαγορεύουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας 400 μέτρα
από ευαίσθητες ομάδες, π.χ. σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, νοσοκομεία. Εμείς ακόμα είμαστε μεσαίωνας και έχουμε στα 300 μέτρα το 60% της δύναμης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας , που εκπέμπει η κεραία. Φανταστείτε λοιπόν διαφορές, που έχουμε», επεσήμανε ο κ.  Ηλιάδης.

4 μαθητές με καρκίνο και μετά αφαιρέθηκε η αντένα 5G. (Βίντεο)

4 μαθητές με καρκίνο και μετά αφαιρέθηκε η αντένα 5G.

Στην Κύπρο οι εταιρείες έχουν βάλει μπρος. Θα έχουμε αντένες κάθε 5-8 σπίτια. Πρώτη η Λεμεσός. Έρχεται και στα δικά μας παιδιά ο καρκίνος 5G και δεν θα είναι μόνον 4 παιδιά όταν αρχίσει το 5G παντού.

Τι λέει η επιστήμη
Οι γιατροί έχουν ψάξει όντως το ζήτημα. Πάνω από δύο χιλιάδες επιστημονικές μελέτες έχουν εξετάσει τη σχέση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από αναμεταδότες κινητής τηλεφωνίας, routers, κινητά, τάμπλετ κι άλλες ασύρματες συσκευές με την υγεία μας. Προέκυψε ότι η ακτινοβολία είναι επιβλαβής ακόμα και σε χαμηλές και σύντομες εκθέσεις και επηρεάζει περισσότερο τα έμβρυα και τα παιδιά.
Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι καρκινογόνος, προκαλεί βλάβη στο DNA, επηρεάζει τη γονιμότητα και το ενδοκρινολογικό σύστημα και έχει σοβαρές νευρολογικές συνέπειες.
Η επιβλαβής, καρκινογόνα επίδραση των ραδιοκυμάτων έχει μελετηθεί εδώ και πολύ καιρό, τουλάχιστον από το 1971, από το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, κάτι που επιβεβαίωσε και πρόσφατη (2018) μελέτη του Εθνικού Τοξικολογικού Προγράμματος (NTP) των ΗΠΑ .
Αρκετοί επιστήμονες, βασιζόμενοι στα στοιχεία των μελετών ζητούν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να αναβαθμίσει την ταξινόμηση των ραδιοκυμάτων από «καρκινογόνα ομάδας 28», που είναι σήμερα σε «καρκινογόνα τάξης 1». Πρώην επικεφαλής της Ερευνητικής Ομάδας Επιδημιολογίας για πρόληψη του καρκίνου στον ΠΟΥ, η Annie Sasco, δήλωσε: «Πόσους περισσότερους θανάτους χρειαζόμαστε προτού αναληφθεί σοβαρή δράση;» Οι αποδείξεις συνεχίζουν να συσσωρεύονται.

ΜΑΘΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ....ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!                                                         

Διαδικτυακή ενημέρωση για τα ακριβή σημεία που έχουν τοποθετηθεί κεραίες κινητής τηλεφωνίας και εάν αυτές είναι αδειοδοτημένες ή όχι παρέχει η νέα ενημερωτική πύλη της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.
Με μία απλή αναζήτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση keraies.eett.gr οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τις κατασκευές κεραιών που τους ενδιαφέρουν.Αποτέλεσμα εικόνας για κεραιες κινητης τηλεφωνιας

Ο Δήμος Πατρέων "πάγωσε" το 5G για λόγους δημόσιας υγείας και το "ψάχνει"...

Τα χαρτιά, με όλους τους συμβαλλόμενους φορείς που πρόκειται να συμμετάσχουν στη διαδικασία είναι όλα έτοιμα, περιμένουν τις υπογραφές, όμως από την πλευρά του ο Δήμος έχει "παγώσει" το ζήτημα, μετά από συζητήσεις που είχε με ανθρώπους του ιατρικού κυρίως χώρου που υποστηρίζουν ότι το 5G θα φέρει σημαντικούς κινδύνους στη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής οι φόβοι των επιστημόνων αυτών, αλλά και γενικότερα μιας σημαντικής μερίδας της κοινής γνώμης της Πάτρας, δεν είναι αβάσιμοι. Εφόσον έρθει στην Πάτρα το 5G, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με εκπροσώπους του ιατρικού κόσμου θα τριπλασιαστούν, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: