Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

''ΤΡΕΜΗ'' Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ. ΑΚΛΑΥΤΗ ΠΗΓΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗ !!!

Αντιστρόφως ανάλογη του κόστους της αποδείχτηκε η τηλεθέαση της νέας εκπομπής της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ η οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στις 22: με τίτλο "10" και με καλεσμένους τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.
Η ενημερωτική εκπομπή "10" έπαιξε αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, ενώ μαζί με την κυρία Τρέμη ήταν ο Αντώνης Δελλατόλας, ο Ηλίας Κανέλλης και η Κατερίνα Γαλανού, που συμμετείχαν στους διαλόγους και οι οποίοι θα παρουσιάζουν, θα αναλύουν και θα σχολιάζουν τα γεγονότα της εκπομπής.
Η ιδέα για το «10» ήταν του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα.
Η παραγωγή θα πάρει 97.128 ευρώ για τις πρώτες 19, φετινές, εκπομπές. Ενώ και η ΕΡΤ θα χρειαστεί ως κόστος άλλα 9.414 ευρώ.

Για το 2020 και επιπλέον 176 εκπομπές, η παραγωγή θα πληρωθεί 617.000 ευρώ. Ενώ και η ΕΡΤ θα συνεισφέρει επιπλέον 87.200 ευρώ.
Όλα αυτά χωρίς τις εργοδοτικές εισφορές εννοείται και χωρίς να υπολογίσουμε το ΦΠΑ.

Όσο για τα σκηνικά της εκπομπής, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στη Διαύγεια, θα κοστίσουν πάνω από 32 χιλιάδες ευρώ.
Δηλαδή, συνολικά, η εκπομπή που θα παρουσιάζουν στην ΕΡΤ
η Όλγα Τρέμη, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σαιζόν θα μας κοστίσει - εμείς θα τα πληρώσουμε - περισσότερα από 810 χιλιάδες ευρώ. Παρά την ακριβή παραγωγή της εκπομπής, οι τηλεθεατές δεν την προτίμησαν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες, με αποτέλεσμα τα νούμερα της τηλεθέασης να βρίσκονται στον "πάτο". Συγκεκριμένα, η εκπομπή σημείωσε 1% στο δυναμικό κοινό και 2,2% στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης, νούμερα που είναι πλήρως απογοητευτικά.
Προσωπικά ευχόμαι η εκπομπή της να πάει ΑΚΛΑΥΤΗ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: