Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

''NOVARTIS'' : ΣΚΕΥΩΡΙΑ Ή ΣΚΑΝΔΑΛΟ. ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΦΡΟΥΖΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! [ video ]

Σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε ο Φρουζής στην πρώτη του ''μεγαλειώδη'' εμφάνιση στην προανακριτική, σήμερα αποκαλύφθηκε η αλήθεια και λέει τα εξής.
- Δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας γιατί ήταν βασικός κατηγορούμενος.
– Του έχουν ασκηθεί τρείς ποινικές διώξεις, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα εδώ και πολλούς μήνες!
- Ο Φρουζής φέρεται να έχει πει πως δεν έδωσε μίζες σε πολιτικά πρόσωπα και γιατρούς. Αυτονόητο. Εάν παραδεχόταν κάτι τέτοιο θα έκοβε εισιτήριο “one way” για τον Κορυδαλλό. Αυτό, όμως προβλήθηκε....''ως μείζονα αποκάλυψη που επιβεβαιώνει τη σκευωρία''.
– Η δικαιοσύνη του έχει δεσμεύσει λογαριασμό του, με 1,8 εκατομμύρια ευρώ μαύρο χρήμα που του βρήκε στην Ελβετία! «Όλοι οι λογαριασμοί μου δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που απέκτησα στα χρόνια που εργάζομαι» λέει ο ίδιος.
Ο Κωνσταντίνος Φρουζής επανέλαβε και επέμεινε, ότι δεν έχει κληθεί να καταθέσει αν και του έχει ασκηθεί δίωξη. Η αλήθεια όμως είναι ότι έχει ήδη καταθέσει όχι μία φορά, αλλά τρεις άσχετα αν αυτός απολογήθηκε με υπόμνημα και όχι με φυσική παρουσία!
– Η Ελένη Τουλουπάκη ουδέποτε του ανέφερε να κατονομάσει πολιτικά πρόσωπα και μάλιστα μπροστά στους δύο δικηγόρους του και σε δύο εισαγγελείς που ήταν παρόντες σ' αυτή τη συνάντηση που ζήτησε ο ίδιος, για να του αποδεσμεύσουν μέρος των χρημάτων που του βρήκαν στην Ελβετία.
- Και το κυριότερο. Σαν κατηγορούμενος μπορεί να λέει όσα ψέματα θέλει προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του.
Αλλά είπαμε, σκοπός της προανακριτικής δεν είναι άλλος από το να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από το πραγματικό σκάνδαλο που θα έπρεπε ήδη να έχει οδηγήσει κόσμο στην φυλακή και τα κλεμμένα πίσω στα δημόσια ταμεία....
Φέρτε πίσω τα κλεμμένα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: