Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ !!!

Απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής του αδικήματος της ασέλγειας κατά ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση κρίθηκε από το Εφετείο ο στενός σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, στο οποίο φερόταν ότι έχει εμπλακεί και είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό με ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ, μετά την αναθεώρηση των ποινικών κωδίκων από τον ΣΥΡΙΖΑ επί υπουργίας Μιχάλη Καλογήρου.
Η Εισαγγελέας της έδρας στηλίτευσε την αναθεώρηση του σχετικού άρθρου χαρακτηρίζοντάς την ατυχή και επεσήμανε: «Η ένσταση παραγραφής όπως προβάλλεται από τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου, πρέπει δυστυχώς να γίνει δεκτή καθώς έχει επέλθει 5ετής παραγραφή και παύει η ποινική δίωξη».
Σε πρώτο βαθμό την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη είχε αποφασίσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, κρίνοντάς τον ένοχο κατά πλειοψηφία για το αδίκημα της ασέλγειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΥΝΟΨΙΣ !!! [ video ]

ΣΚΕΥΩΡΙΑ η novartis
ΣΚΕΥΩΡΙΑ το κεελπνο
ΣΚΕΥΩΡΙΑ το noor1
ΣΚΕΥΩΡΙΑ ο παιδεραστής Νικος Γεωργιαδης
ΣΚΕΥΩΡΙΑ η Siemens
ΣΚΕΥΩΡΙΑ o Κυρηκας Χανιων
ΣΚΕΥΩΡΙΑ οι offshore Μαρέβα
ΣΚΕΥΩΡΙΑ τα δάνεια κομμάτων
ΣΚΕΥΩΡΙΑ η υπόθεση Τζήλου
Είναι τυχερός γιατί αν ήταν καθαρίστρια ή πλαστογραφούσε κανά απολυτήριο δημοτικού, ή πούλαγε κάστανα χωρίς να εκδίδει αποδείξεις θα έτρωγε 8-10 χρονάκια χωρίς αναστολή. Στη Νέα Δημοκρατία ήξεραν και ξέρουν λεπτομέρειες για όλα όσα είχαν συμβεί με τον Ν. Γεωργιάδη και όχι μόνο τα χώνευαν, αλλά στη συνέχεια πήγαιναν σπίτι και χάιδευαν τα παιδιά τους....''αντί να κρεμαστούν από τις γραβάτες τους και τα ακριβά τους μαντήλια''.....
Γκέγκε ρε; Ξαναψηφίστε τώρα ΝΔ και Νίκο Γεωργιάδη! ''ΑΡΙΣΤΟΙ'' ΕΕΕ ''ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ''....
documento

Δεν υπάρχουν σχόλια: