Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΤΑ SUPER MARKET ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Στην Ελλάδα αναμένονται τα «σούπερ μάρκετ των φτωχών», καθώς η Poundland φιλοδοξεί να έρθει στη γειτονιά μας, μέσω της θυγατρικής εταιρείας Pepco.
Να επεκταθεί στην Ελλάδα φιλοδοξεί η Poundland, η βρετανική αλυσίδα εκπτωτικών προϊόντων, γνωστή και ως «Σούπερ Μάρκετ των Φτωχών».
Η Poundland, σύμφωνα με τους Financial Times, επιδιώκει να εξαπλωθεί και στη δική μας «γειτονιά», μέσω της θυγατρικής εταιρείας Pepco.
Άλλωστε, από την αρχή του 2019, έχει ανοίξει 300 νέα καταστήματα στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, έχοντας ως στόχο τον τριπλασιασμό των πωλήσεων και των κερδών σε βάθος δεκαετίας.
«Υπάρχουν πολλοί πελάτες που θα ήθελαν τις προσφορές μας, επειδή η αγορά του εκπτωτικού λιανεμπορίου είναι λιγότερο ανεπτυγμένη στην περιοχή» δήλωσε ο Άντι Μποντ, υψηλόβαθμο στέλεχος της Poundland. Η βρετανική εταιρεία ιδρύθηκε το 1990 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών και του λιανεμπορίου.
Από την πλευρά της, η Pepco ειδικεύεται στα είδη ένδυσης και οικιακής χρήσης, παρέχοντας τα προϊόντά της σε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές τιμές.Αποτέλεσμα εικόνας για Poundland
Μάλιστα, εκτός της Ελλάδας, στόχος της εταιρείας είναι η δραστηριοποίηση και στη γειτονική Ιταλία.

Στο παιχνίδι με το σούπερ-μάρκετ των φτωχών και ο Στέλιος Χατζηιωάννου                                   

Αν υπάρχει που χαρακτηρίζει τον Στέλιο Χατζηιωάννου, αυτό είναι η διορατικότητά του. Έτσι, μετά τις φθηνές πτήσεις της EasyJet, εγκαινίασε στην Αγγλία και τα EasyFoodstores, όπου όλα τα προϊόντα πωλούνται κοντά 40 λεπτά. Ένα απόλυτα επιτυχημένο εγχείρημα, που σύντομα έρχεται και στην Ελλάδα...
Πότε θα έρθουν;
«Θα φέρουμε και στην Ελλάδα - μετά τη Βρετανία - τα «σουπερμάρκετ των φτωχών». Αυτό επισημαίνει ο sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyjet, του Ομίλου easyGroup και του Ιδρύματος Stelios Philanthropic Foundation σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ.
Αναφορικά με τα σούπερ μάρκετ των... φτωχών «easyfoodstore» τόνισε ότι βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του κατάλληλου χώρου όπου θα στεγάσει τη συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα. Θεωρεί, τέλος, ως επενδυτική ευκαιρία τα ακίνητα στην Ελλάδα, ένα εκ των οποίων απέκτησε πρόσφατα για την στέγαση του Stelios Philanthropic Foundation, στην οδό Ευριπίδου.

                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: