Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ : ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΠΛΩΤΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ !!!

Σχόλιο Δικτύου Σπάρτακος : diktiospartakos
Οι εφοπλιστές είναι αυτοί που διατηρούν προνομιακή σχέση με κυβέρνηση ΝΔ και αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ και απολαμβάνουν Αφορολόγητα και Φοροαπαλλαγές.

Είναι αυτοί που ελέγχουν τα κανάλια - ραδιόφωνα - εφημερίδες και παίζουν όλη μέρα πόλεμο με την Τουρκία...

Απαιτώντας από την νεολαία να γίνει κρέας στα κανόνια για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα. Όμως παράλληλα κλείνουν δουλειές με το καθεστώς Ερντογάν και κερδίζουν έναν πακτωλό χρημάτων.

Τα τουρκικά γεωτρύπανα που απειλούν με ελληνο-τουρκικό πόλεμο τους λαούς του Αιγαίου ήταν ιδιοκτησίας οικογένειας Αγγελοπούλου !!!

Διαβάζουμε σχετικό σχόλιο και δημοσίευμα:
"....Τα δύο γεωτρύπανα της οικογένειας Αγγελόπουλου (της γνωστής Γιάννας που θα μας φτιάξει την γιορτή για τα 200 χρόνια από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων), πωλήθηκαν σε τιμή κάτω του κόστους στην Τουρκία.
Η αγοραπωλησία έγινε μέσα από τριγωνικές και πολυγωνικές μεθοδεύσεις με πολλές οφσορ και άλλου χαρακτήρα εταιρείες μπλεγμένες σε αυτήν.
Το Deep Sea Metro I το μετονόμασαν σε «Φατίχ» (πορθητή) κατά τον Mωάμεθ Β, κατακτητή της Κωνσταντινούπολης και το Deep Sea Metro ΙΙ σε «Γιαβούζ», κατά τον Γιαβούζ Σελίμ, τον πρώτο Οθωμανό σουλτάνο που αυτοονομάστηκε χαλίφης...."
Giorgos Chloros
Η περιπέτεια ενός πλωτού γεωτρύπανου

Το «Deep Sea Metro II» είναι ένα πλωτό γεωτρύπανο έκτης γενιάς, που έχει μήκος 229 μ. και μπορεί να πραγματοποιεί γεωτρήσεις βάθους έως 10.000 ποδών.

Το πλωτό γεωτρύπανο «Fatih», που απέπλευσε προχθές από τον κόλπο της Νικομήδειας, όπου βρισκόταν αγκυροβολημένο τους τελευταίους πέντε μήνες, με κατεύθυνση την Ανατολική Μεσόγειο έχει ενδιαφέρουσα ιστορία. Πρόκειται για το υπερσύγχρονο «Deep Sea Metro II» που έως τα μέσα του 2015 ήταν πλοίο ελληνικών συμφερόντων, καθώς ανήκε κατά 60% σε εταιρεία της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Η ιστορία του «Deep Sea Metro II» αρχίζει πριν......Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ   ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

2 σχόλια:

ouden είπε...

πωπωπω, για φαντάσου, σε λίγο θα πάρουμε πρέφα ότι οι Καπιταλιστές ήταν, είναι και θα είναι εχθροί όλων των λαών, και ότι "δεξιός" και "πατριώτης" είναι έννοιες απολύτως ασυμβίβαστες.

BLam είπε...

Το απανταχού κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, πουλάει και τη μάνα που το γέννησε!!!! Το μάρμμαρο το πληρώνει ο λαουτζίκος με την ίδια του τη ζωή!!! Η ιστορία είναι αδιάψευστος μάρτυρας.