Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ : ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! [ video ]

Ούτε οι απαγορεύσεις, ούτε οι θάνατοι κρατούν κάποιους στο σπίτι. Τη στιγμή οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν στο σπίτι, δεκάδες άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή έξω από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα, καταπατώντας κάθε σύσταση και μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού για να διαμαρτυρηθούν. 
Κρατώντας λάβαρα, σταυρούς και σημαίες έψαλλαν τροπάρια και ύμνους. Διότι οι ψεκασμένοι χριστιανοταλιμπάν είναι, ως γνωστόν, υπεράνω του νόμου. Οι δε μπάτσοι ψάχνανε παππούδες στα ΑΤΜ να τους κάνουν κεφαλοκλείδωμα.....Στην Πάτρα εξ άλλου και στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί πιστοί, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ιερέα να κοινωνήσουν και να λάβουν αντίδωρο. 
Αποτέλεσμα ήταν να σπεύσουν στο σημείο και αστυνομικοί και να προκληθεί ένταση. 
Αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί πολλοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια άλλοι διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία της Αστυνομίας και άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.
Τελικά η ένταση εκτονώθηκε με τους αστυνομικούς να επιδίδουν σε πολλούς από τους παρεβρισκόμενους πρόστιμα, καθώς δεν είχα βεβαίωση εξόδου.
Ο Ιερός Ναός έκλεισε αμέσως και οι πιστοί έφυγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: