Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ....1000 ΛΕΞΕΙΣ !!!

Υπάρχει πιο σαφής ένδειξη ότι οι εικονιζόμενοι σε αυτή τη φωτογραφία συγκροτούν μέτωπο κατά της δημοτικής αρχής;
Ποιος το αμφισβητεί αυτό;
Ούτε οι ίδιοι ! Το δηλώνουν κιόλας πως είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά!

Έχουν συμμαχήσει δεξιοί, ακροδεξιοί, κεντρώοι, ''αριστεροί'' για να εμποδίσουν - όπως οι ίδιοι επισημαίνουν κάθε φορά - το έργο της δημοτικής αρχής.
Κι επειδή πολιτικά πρόκειται για ετερόκλητη συμμαχία, τι άλλο από ''μαύρο μέτωπο'' είναι ;
Άλλωστε, η φράση ''μαύρο μέτωπο'' δεν είναι ύβρις, είναι πολιτικός όρος.
Υβριστικές ανακοινώσεις κάνουν σε καθημερινή βάση οι δήθεν αγανακτισμένοι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Πατρέων.
Πριν δυο μέρες ένας από το ''μαύρο μέτωπο'', μιλώντας εξ΄ονόματος των υπολοίπων, απειλούσε τον δήμαρχο
«θα μπουκάρουμε στο Δημαρχείο και θα σε χτίσουμε μέσα» και ούτε ένας από τους επικεφαλής δεν διαχώρισε τη θέση του γι αυτή την αθλιότητα.
Η ''ενόχληση'' της αντιπολίτευσης χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ήταν για το ''μαύρο μέτωπο'' όπου έκανε λόγο ανακοίνωση της δημοτικής αρχής. Αναζητούσαν αφορμή να προκαλέσουν επεισόδιο και να εμποδίσουν να ληφθεί απόφαση για τη μεγάλη ανάπλαση της Πάτρας. ΕΡΓΟ 46.000.000 Ευρώ.
Απόδειξη αυτού είναι πως ζητούσαν κι άλλες μελέτες (δεν τους έφθαναν ότι αυτές που υπάρχουν εγκρίθηκαν από ανώτατα όργανα του κράτους, όπως ΚΑΣ και Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων).

Τι επιδίωκαν ; Να υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση, να κλείσει το ευρωπαικό πρόγραμμα που χρηματοδοτεί τα έργα, να μην προλάβουν οι υπηρεσίες να τα δημοπρατήσουν και να χαθεί έτσι η ευκαιρία της μεγαλύτερης ανάπλασης που έγινε ποτέ στην Πάτρα.
Κι όλ΄αυτά επειδή το μεγάλο έργο της ανάπλασης Άνω - Κάτω Πόλης γίνεται από τον Πελετίδη .
Τελικά αυτό δεν είναι ''μαύρο μέτωπο''. Κατάμαυρο είναι !!!

Στάθης Κεραμιδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: