Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/6 Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ !!! [ video ]

Στη Σαντορίνη πρόκειται να μεταβεί το Σάββατο 13/6 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο νησί των Κυκλάδων συνδέεται με το ''άνοιγμα'' του τουρισμού, στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων.

Υπενθυμίζεται πως από τις 15 Ιουνίου επαναλειτουργούν τα εποχικά καταλύματα.
Συνεχίζουμε στον δρόμο για την επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, ακολουθώντας τον ίδιο γνώμονα που μας έφερε έως εδώ: «Άμυνα στην πανδημία και επίθεση στην οικονομία», ήταν το σύνθημα που έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όσα έγιναν στη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. «Ξέρουμε όλοι – και θέλουμε να το ξέρουν και οι επισκέπτες μας – ότι το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι ίδιο με το περσινό. Θα συνδυάζει τη λογική που επιβάλλουν οι καιροί με το αίσθημα της ευτυχίας. Και αυτό το μήνυμα στέλνουμε στον κόσμο με την καμπάνια για τον ελληνικό τουρισμό και το ελληνικό καλοκαίρι». «Δεν υπάρχει – και δεν πρόκειται να υπάρξει – καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία. Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να παρέμβει όπου και όποτε χρειαστεί», διεμήνυσε ο Σ. Πέτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: