Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

ΠΑΤΡΑ : ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!

Μετά την δημόσια ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής για την πλατεία Καλλιπάτειρας, το γνωστό «μαύρο μέτωπο» που απαρτίζεται από τις παρατάξεις της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, σε συνεννόηση με τους μόνιμους συνοδοιπόρους τους, αιφνιδιασμένοι έτρεξαν να φέρουν άρον - άρον στο Δημοτικό Συμβούλιο - λίγο πριν την έναρξή του - για συζήτηση, το θέμα της συγκεκριμένης πλατείας.
Και παρά το γεγονός, ότι ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, έκανε γνωστό στο Σώμα, διαβεβαιώνοντας τους συμβούλους, ότι το θέμα της πλατείας Καλλιπάτειρας θα έρθει στην επόμενη συνεδρίαση με εισήγηση της Δημοτικής Αρχής και της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου, επέμεναν να συζητηθεί, πιστεύοντας ότι θα αποκομίσουν μικροπολιτικά οφέλη.

Λάθος πόρτα χτύπησαν όμως, γιατί αυτή η Δημοτική Αρχή, αγωνίζεται με συνέπεια εδώ και χρόνια, για την προστασία των κοινόχρηστων χώρων.
Θυμίζουμε, ότι για το θέμα της πλατείας Καλλιπάτειρας, εστάλη σήμερα το πρωί, άρθρο - παρέμβαση του Αντιδημάρχου Πολεοδομικού - Σχεδιασμού, Μιχάλη Αναστασίου, με τίτλο: «Η πλατεία της Καλλιπάτειρας στην Αγυιά, είναι ένας ελεύθερος χώρος, που προσπαθούμε να διασωθεί γιατί καλύπτει ζωτικές ανάγκες των κατοίκων, όπως και οι άλλες πλατείες».
Ολόκληρο το άρθρο - παρέμβαση του Αντιδημάρχου, δείτε το παραπάνω, εδώ, στην σελίδα του Δήμου Πατρέων, στο facebook και στο site:
http://www.e-patras.gr/web/guest/article?id=1253731

Δεν υπάρχουν σχόλια: