Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Π.Ο.Υ. : ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ FAKE - ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ !!!

ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009, ο «Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας, Θανάτου και Διαφθοράς» (ενεργώντας διαστροφικά από επιστημονική και ηθική άποψη) κατατρομοκράτησε τους πολίτες υποστηρίζοντας ότι ο ιός H1N1 (της γρίπης των χοίρων) είναι «εξαιρετικά μεταδοτικός και θανατηφόρος». Και, στηριζόμενος σε… μόλις 30.000 κρούσματα παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι «υπάρχει πανδημία», επικαλούμενος την… «επιστήμη». (!) 
Η σχετική Δήλωση Τύπου της Γενικής Διευθύντριας της ΠΟΥ, Δρ Margaret Chan στις 11 Ιουνίου 2009, είναι εξωφρενική:
«Στα τέλη Απριλίου 2009, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε την εμφάνιση ενός νέου ιού της γρίπης Α… Ο ιός είναι εντελώς νέος, είναι μεταδοτικός και εξαπλώνεται εύκολα από ένα άτομο σε άλλο, και από μια χώρα σε άλλη. Μέχρι σήμερα, έχουν αναφερθεί σχεδόν 30.000 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις σε 74 χώρες… Η εξάπλωση σε πολλές χώρες δεν μπορεί πλέον να εντοπιστεί σε σαφώς καθορισμένες αλυσίδες μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο… Η περαιτέρω εξάπλωση θεωρείται αναπόφευκτη.
Έχω μιλήσει με κορυφαίους εμπειρογνώμονες της γρίπης, ιολόγους και αξιωματούχους της δημόσιας υγείας. Σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας, έχω ζητήσει οδηγίες και συμβουλές από μια Επιτροπή Έκτακτης Ανάγκης που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό. Με βάση τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία, και αυτές τις εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων γι’ αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία, πληρούνται τα επιστημονικά κριτήρια για μια πανδημία γρίπης. Ως εκ τούτου, αποφάσισα να αυξήσω το επίπεδο προειδοποίησης για πανδημία γρίπης από τη φάση 5 στη φάση 6. Ο κόσμος βρίσκεται τώρα στην αρχή της πανδημίας γρίπης του 2009».
Όπως ήταν επόμενο, αποτέλεσμα αυτής της Διακήρυξης ήταν η δημιουργία μιας τεράστιας αγοράς παντελώς άχρηστων και επικίνδυνων, εμβολίων που επιβάρυναν τους φορολογούμενους πολίτες όλων των κρατών (τόσο με το κόστος της αγοράς όσο και με το πρόσθετο υψηλό κόστος της καταστροφής τους). Ον μεθερμηνευόμενον σημαίνει ότι ο ΠΟΥ, διορίζοντας μονίμως στις προαναφερόμενες «επιστημονικές» επιτροπές του (τις οποίες επικαλείται ως επιστημονικό φύλο συκής των καταστρεπτικών αποφάσεών του) διεφθαρμένους «επιστήμονες» που έχουν σημαντικές οικονομικές σχέσεις με τις φαρμακευτικές εταιρείες, οργάνωσε σκοπίμως ένα απέραντο πεδίο άνομων κερδών για τη μαφία της φαρμακοβιομηχανίας που τον χρηματοδοτεί.  
Ας σημειωθεί ότι μεταξύ των κρατών περιλαμβάνεται και η Ελλάδα που έσπευσε να αγοράσει δόσεις εμβολίων που υπερέβαιναν τον… πληθυσμό της κατά 2,5 φορές. [βλ. παρακάτω]                                                                                                                                   ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009, η fake-πανδημία του Π.Ο.Υ. είχε καταστεί ολοφάνερη και πολλές χώρες την τερμάτισαν αυτοβούλως. Πρώτη μεταξύ αυτών, η Ολλανδία η οποία φρόντισε να απαλλαγεί από τα 4,5 εκατομμύρια των άχρηστων και επικίνδυνων εμβολίων που είχε αγοράσει (για ένα πληθυσμό 17,5 εκατομμυρίων), μεταπουλώντας τα σε άλλες χώρες, απαλλασσόμενη από το κόστος και της αγοράς και της καταστροφής τους.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ....https://wp.me/pd1LV-L27

Δεν υπάρχουν σχόλια: