Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ....ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ !!! [ video ]

Το πρωί της Παρασκευής, Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, ο Αχιλλέας Μπέος διάλεξε να βρεθεί υπό την συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων στο χωριό των Σταγιατών προκαλώντας, όπως αναμενόταν την έντονη δυσφορία των κατοίκων.
Ο δήμαρχος Βόλου καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά με χυδαίο τρόπο κατά των κατοίκων του χωριού Σταγιάτες στο Πήλιο, που μέσω δημοψηφίσματος αποφάσισαν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους και να μην επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση του νερού της πηγής τους.
Οι κάτοικοι, όπως αναμενόταν, αντέδρασαν με την προκλητική παρουσία του Μπέου με πολλούς από αυτούς να του λένε ότι είναι ανεπιθύμητος και εκείνον να τους χαρακτηρίζει ως κοπρίτες.
Μάλιστα, όπως φαίνεται και στα live video που τράβηξε η τοπική ομάδα «Απόδραση» ο δήμαρχος ειρωνεύεται συνεχώς τους κατοίκους χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς.
Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Βόλου κατέθεσε πριν λίγες ημέρες μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, «για όσα συμβαίνουν στις Σταγιάτες, και συγκεκριμένα για καταπάτηση δημοτικής περιουσίας και και διασπάθιση δημοτικού χρήματος» στην Εισαγγελία του Βόλου.
TPP

Δεν υπάρχουν σχόλια: