Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΠΑΤΡΑ : ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΜΕΣΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ !!!


ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ - ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
Ικανοποιήθηκε το αίτημα του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι κατεστραμμένοι παραλιακοί δρόμοι του Δήμου, από τα Καμίνια μέχρι τα Αραχωβίτικα.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με έγγραφό του προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το οποίο κοινοποιήθηκε σήμερα στον Δήμο Πατρέων, εξουσιοδοτεί την Περιφέρεια, να κηρύξει σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, περιοχών του Δήμου Πατρέων, για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών και την διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν λόγω παράκτιας διάβρωσης.
Αμέσως μετά την κήρυξη από την Περιφέρεια, ο Δήμος Πατρέων, με εργαζόμενους και μηχανήματα του Δήμου, θα προχωρήσει σε εργασίες αποκατάστασης του παραλιακού οδικού δικτύου.
Κάτι που έκανε και τα προηγούμενα χρόνια ο Δήμος, με τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους του, αλλά διωκόταν νομικά και δεχόταν πρόστιμα.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: