Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ''COVID 19'' Ο ΖΑ'Ι'Χ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟΥ !!!

Τόσον καιρό, ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, Ζαΐχ Μπολσονάρου, προσπαθούσε να καθησυχάσει την κοινή γνώμη σχετικά με τους κινδύνους που προκύπτουν από την εξάπλωση του κορονοϊού, κάτι που στη Βραζιλία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Σήμερα, ο πρόεδρος Μπολσονάρου ανακοίνωσε ότι νοσεί από την ασθένεια Covid 19.
Όπως επιβεβαίωσε το προεδρικό μέγαρο της Βραζιλίας στο CNBC, o Μπολσονάρου είχε πυρετό, άνω του 38 τη Δευτέρα. Αμέσως του έγινε το τεστ, το οποίο βγήκε θετικό σήμερα.
Ο δεξιός ηγέτης, 65 ετών, προσπαθούσε να υποβαθμίσει την απειλή του ιού τους τελευταίους μήνες, χαρακτηρίζοντάς τον ως "μία απλή γρίπη". Μάλιστα είπε ότι  το παρελθόν του ως αθλητής θα τον έκανε να έχει ανοσία στα χειρότερα συμπτώματα της νόσου.
Η Βραζιλία υπέστη ένα από τα χειρότερα ξεσπάσματα κορονοϊού στον κόσμο, με περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 και πάνω από 65.000 θανάτους, σύμφωνα με στοιχεία που συνέταξε το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. 
Η μεγαλύτερη χώρα της Νότιας Αμερικής είναι δεύτερη μετά τις ΗΠΑ, όσο αφορά τον αριθμό επιβεβαιωμένων περιπτώσεων Covid 19 στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: