Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΞΕΠΛΥΜΑ - ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ !!!

Οι απίστευτοι διάλογοι που αποκαλύπτουν το παραδικαστικό κύκλωμα που είχε απλωθεί στους διαδρόμους και στις αίθουσες του Αρείου Πάγου
Ένα από τα βασικά πλοκάμια της ομάδας φέρεται να είχε απλωθεί μέχρι και τους διαδρόμους του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, του ίδιου του Αρείου Πάγου. Ανώτατοι εισαγγελείς που λύνουν και δένουν φέρονταν να πουλούν – στην κυριολεξία – εκδούλευση για διάφορες υποθέσεις τους σε πρωταγωνιστές της ομάδας, λαμβάνοντας ως αντίτιμο «δώρα» και «σοκολατάκια». Ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ του Λ. και του δικηγόρου στενού συνεργάτη του και των εισαγγελικών λειτουργών φέρεται να ήταν μια πρώην πρωτοδίκης. Η εν λόγω πρώην δικαστικός εμφανίζεται ότι αφενός «παρείχε υπηρεσίες έναντι αμοιβής» και αφετέρου διαμεσολαβούσε προκειμένου να καταλήγουν τα «δώρα» και τα «σοκολατάκια» στους αποδέκτες. Πέραν όμως των εξυπηρετήσεων στα μέλη της ομάδας, οι νόμιμες υποκλοπές της ΕΥΠ οδηγούν σε μεγαλοεπιχειρηματία – καναλάρχη – εφοπλιστή – ιδιοκτήτη ΠΑΕ με στενές σχέσεις με τον πρωθυπουργό, για χάρη του οποίου εμφανίζονται να «πουλούσαν δίκες» εισαγγελικοί λειτουργοί που ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την ομάδα.
Να σημειωθεί ότι ο κοριός της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλία κατά την οποία αρεοπαγίτης φέρεται να πληροφορείται την εξέλιξη υπόθεσης όχι από συνάδελφό του, αλλά από τον εγκέφαλο Λ.
Σύμφωνα με τη νόμιμη υποκλοπή της ΕΥΠ, στις 24/4/2017 και ώρα 13:28:24 η Γ. λέει στην Α.: «Πουλούσαν τις δίκες, γίναν εκατομμυριούχοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: