Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο ''ΦΑΡΑΩΝΙΚΟΣ'' ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!! [ video ]

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ! Η πόλη τον περιμένει από τον περασμένο Ιανουάριο όπου ο ίδιος είχε υποσχεθεί να έρθει στην Πάτρα με πρόταση για τη διέλευση του τρένου. Μετά από έξι και πλέον μήνες σνομπάρισμα, ο Κ. Καραμανλής θα έρθει τελικά στην Πάτρα, αύριο Πέμπτη, αλλά δεν θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο, τους φορείς, και τους κατοίκους. Θα πάει κατευθείαν στην Αχάια Κλάους όπου εκεί θα γίνει το....''αναπτυξιακό συνέδριο'' που διοργανώνουν η εφημερίδα ''Πελοπόννησος'' και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.Με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο Καραμανλής θα αναλύσει την πρόταση που κομίζει για το τρένο, ενώπιον κυβερνητικών και άλλων στελεχών του κόμματός του! Ουσιαστικά, ο Καραμανλής θα μιλήσει για την πόλη, με απούσα την πόλη και τους εκπροσώπους της. Περιμέναμε όλες τις προηγούμενες ημέρες, ο Υπουργός να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο και να ζητήσει συνάντηση στο Δημαρχείο παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων φορέων και της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων.Δεν το έπραξε γιατί, όπως φαίνεται, θέλει να έρθει στην πόλη ''σαν τον κλέφτη''! Θα πει αυτά που έχει αποφασίσει δίχως ν΄ακούσει την άλλη άποψη, χωρίς διαβούλευση, αδιαφορώντας εάν η πρότασή του δε γίνεται αποδεκτή από την πόλη. Τέτοια αντιμετώπιση δεν είχε ποτέ η πόλη από κανέναν υπουργό. Θυμίζουμε ότι, στα 4,5 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Χρ. Σπίρτζης, όποτε ερχόταν στην Πάτρα επισκεπτόταν απαραιτήτως πρώτα τον Δήμαρχο.Παρότι υπήρξε και τότε διαφωνία και διαφορετική προσέγγιση του θέματος, οι συναντήσεις Σπίρτζη – Πελετίδη ήταν συχνές τόσο στην Πάτρα όσο και στην Αθήνα. Τώρα, η στάση του Καραμανλή είναι υπέρ το δέον προσβλητική όχι τόσο για την περιφρόνηση που δείχνει στο πρόσωπο του Δημάρχου, όσο για την ίδια την πόλη.                   Του θυμίζουμε λοιπόν την λίστα με τις δέκα μεγαλύτερες υπογειοποιημένες διαδρομές του τρένου οι οποίες είναι:
1.Σήραγγα Καλλιδρόμου, μήκους 9 χιλιόμετρα. Ακούσατε ποτέ κανέναν να μιλάει για φαραωνικό έργο ;
2. Σήραγγα Όθρυος, μήκους 7 χιλιόμετρα, ισχύει το ίδιο
3. Τεμπών 5 χλμ
4. Περάματος, 3,5 χλμ
5. Πλαταμώνα, 2,6 χλμ
6. Κακιάς Σκάλας, 2,4 χλμ

Δείτε, επίσης, ότι 4 από τις 10 μεγαλύτερες υπογειοποιήσεις έχουν γίνει στην Αιγιάλεια.
7. Παναγοπούλας, 4,4 χλμ
8. Αιγίου, 3,5 χλμ
9. Πλατάνου, 2,7 χλμ
10. Τράπεζας, 2,2 χλμ
Μόνο αυτές οι δέκα πιο μεγάλες σήραγγες έχουν μήκος 42 χιλιόμετρα.
Το παρακάτω βίντεο είναι βασισμένο στην αρχική φωτορεαλιστική απεικόνιση της παρουσίασης της υπογειοποίησης της σιδηροδρομικής γραμμής στην περιοχή Σεπολίων που ήδη εκτελείται απο την ΕΡΓΟΣΕ.

ΑΥΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΡΙΟΝ. ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ....

Ρεπόρτερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: